הריון לאח IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון לאח IVF
    ס.
    04/08/2012

שלום
    נכנסתי להריון אחר החזרת מוקפאים ב-19.7 ואת האמת נחתי רק 3 ימים אחרכך עבדתי כרגיל ופעם הרמתי שטיחים וצמתי גם חמשה ימים מרמדאן הייתי משוכנעת שזה לא נקלט אך להפתעה בטא יצאה חיובית והבדיקה השנייה הכפילה טוב עכשיו שאלתי היא בהריוני הקודם היה לי את כל תופעות ההריון ,ההריון הזה אני לא מרגישה כלום אפילו עייפות אין לי רק בעת הצום הייתי מרגישה עייפות וכאב ראש ועכשיו אני לא צמה ולא מרגישה כלום האם מה שהרגשתי מהצום ולא חס וחלילה תופעות הריון שנעלמו ?(מאז שידעתי שיש הריון אני לא צמה ולכן לא מרגישה עייפות וכאבי ראש ולא צרבות)אני מאוד מפוחדת שיקרה משהו להריון ושרמות הבטא יפסיקו להכפיל האם זה נורמלי שאין תופעות הריון עכשיו האם מה שהזכרתי אולי ישפיע (הצום והעבודות ) רק השבוע הבא אני עושה עוד בדיקת דם ואני רוצה לוודות שהכל מתפתח כמו שצריך מאוד מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון לאח IVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון לאח IVF - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/08/2012

שלום
    עד עתה כל מה שאת מתארת בגדר התקין ואיני רואה כל בעיה,תמשיכי כך ואל תדאגי שאין לך תופעות חריגות-לא חייבים להיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו