מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנדומטרין לאחר החזרה ותופעות הריוןס.16/08/2012
שלום אני לאחר החזרה ב-19.7
אתמול עשיתי בדיקת U.S לפי הרופא הכל נראה בסדר עדיין לא ראה דופק כי העובר קטן
מתאים לשבוע5+5 אמר לחזור על הבדיקה עוד כמה ימים עד שבוע
מזה 4 ימים התחילו תופעות הריון קלות כמו עייפות ובחילות במהלך היום , היום אני מרגישה יותר טוב ופחות בחילות ועייפות לפני יומיים אפילו הקאתי אני מאוד לחוצה האם זה נורמלי שתופעות הריון יכולות להתחזק לפעמים ולפעמים להרגיש אותם פחות ?!!!!
שאלתי השנייה אני משתמשת באנדומטרין ולפעמים אחרי שאני שמה זה נופל ולפעמים קשה להכניסו ממש בפנים וזה נתקע ואז לאחר זמל קצר נופל הרם זה גם קורה? האם משפיע על ההריון ?האם כדאי להחלחף תרופה?
אני באמת לחוצה בדיקת אולטראסאונד רק יום שני ובעברי היה לי הריון עם עובר ללא דופק
תענו לי דחוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנדומטרין לאחר החזרה ותופעות הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2012אל דאגה,כל התופעות שאת מתארת נמצאות בתחום המקובל במצב הריון צעיר,כולל כל התופעות עם הנירות.
הנירות עושות את המוטל עליהן בזמן הקצר שהן בנרתיק ,כי החומר הפעיל -פרוגסטרון נקלט די מהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך פרופ' יעקב על התשובה
ס.17/08/2012עוד שאלה בבקשה
כשהאנדומטרין נוזל החוצה אני מרגישה כאבי בטן כמו מחזור לכמה דקות וזה הולך ...אז זה רק קשור בנזילת האנדומטרין או קשור גם בהריון...תופעה זו מוכרת? (בד"כ אני לא מרגישה כאבי בטן במהל היום חוץ מזה כשהאנדומטרין נוזל לי )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה לך פרופ' יעקב על התשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/08/2012שלום
הכאבים נובעים מהתרחבות הרחם בוכחות ההריון שבתוכו ,ולאו דווקא בגלל נזילת הנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)