זמן זריקות..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זמן זריקות..
    shla
    17/08/2012

בד"כ אני לוקחת את הזריקות (גונל ופרגובריס) בשעות הערב. מאחר ואני עובדת לפעמים משמרות ערב, זה מאוד מקשה עלי את החיים, והייתי מעדיפה לקחת אותן בשעות הבוקר המוקדמות (סביבות שש בבוקר, לפני יציאה לעבודה). האם זה משנה? האם קשה יותר לעקוב אחר תגובות הגוף, שכן גם את בדיקות הדם אני עושה בשעות הבוקר, וכנראה עוד לא יראו את התגובה? האם אני יכולה להתחיל בימים הראשונים עם לקיחת הזריקות בשעות הבוקר ולאחר מכן לעבור להזריק בערב? אם כן, אם קיבלתי היום ואני אמורה להתחיל ביום הראשון למחזור, אני יכולה להתחיל להזריק מחר בבוקר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זמן זריקות..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זמן זריקות.. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/08/2012

שלום,את הזריקות רצוי לבצע בשעות אחה״צ ובשעות הערב כדי לאפשר ריכוז מידע רציף של בדיקות הדם והאולטראסאונד ולהורות על טיפול בהתאם היות והטיפול מותאם אינדיווידואלית לתגובה השחלתית וההורמונלית למה שקרוי individually adjusted dose .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו