לכל הבנות שבאותה סירה איתי...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לכל הבנות שבאותה סירה איתי...
    ענבר
    17/08/2012

לכל הבנות שחוות קושי להיכנס להיריון...
    אני עדיין לא בשלב של הפרייה חוץ גופית אלא רק בהזרעות... אבל חשוב לי לשתף אותכן בהרגשתי.
    במשך כמה חודשים הייתי לחוצה מאוד שאני לא מצליחה להיכנס להיריון ושאני צריכה לקחת הורמונים ולמה זה מגיע לי ומה זה העונש הזה שקיבלתי מאלוהים...
    אך לאחר ההתשה שגרמתי לעצמי החלטתי שאלוהים שם למעלה עושה לי מבחן ואני הולכת לעבור אותו בהצלחה!!
    אהיה רגועה, אהיה נחושה ,אהיה חיובית ואהיה שמחה על מה שיש לי בחיים ולא אתן לזה לשבור אותי!
    ההרגשה החיובית והרוגע הפנימי מאוד חשוב לתהליך הזה ואין לי ספק שכולנו כל אחת והסיפור שלה בסופו של דבר תהיה בהיריון! מקווה בשביל כל אחת מכן שזה יבוא במהרה ושתהיו מאושרות ושמחות והכי חשוב רגועות!
    מבלי להכיר כל אחת ואחת מכן אני שולחת לכן המון אהבה והצלחה שתהיה לכולנו!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכל הבנות שבאותה סירה איתי... - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/08/2012

כל הכבוד על מילות העידוד,גישה כזו מקלה על המאמץ הנפשי והפיסי הכרוך בטיפולי הפריון וההפריה,ואפילו מניבה תוצאות טובות יותר.
    בהצלחה לכולן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לך ענבר !החודש יהיו רק הריונות!!

טלי
    21/08/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו