תרומת זרע מחו"ל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תרומת זרע מחו"ל
    לירי
    19/08/2012

שלום רב
    1. אני בת 39. בגיל 35 ילדתי בן מבן זוגי לשעבר. היריון ולידה תקינים.
    2. אני מעוניינת להביא ילד נוסף מבנק זרע של חו"ל.

השאלות שלי:

א. האם ישראלית יכולה באופן עצמאי לגשת לבנק זרע אירופאי, שלא ע"י תיווך בנק זרע ישראלי?
    ב. מה הסיכוי של בחורה בת 39 עם רקע של לידה בעבר - להרות?
    ג. לאחרונה התחלתי ליטול "אסטו" בגלל מותה של אימי וחרדה מסויימת. האם אסטו מפריע להיכנס להיריון?

תודה רבה
    שירלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרומת זרע מחו"ל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרומת זרע מחו"ל - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    19/08/2012

שלום שירי
    1.יש לך בהחלט אפשרות לפנות לבנק זרע בחו"ל ולעשות את הטיפולים שם ,אולם במידה ותרצי לעבור טיפולים בארץ לא תוכלי ליבא את הזרע לארץ היות והזרע קפוא ועלייך לאחסנו בבנק זרע.תהליך העברה העצמאי של הזרע ואחסונו בבנק זרע בארץ יהפכו את התהליך ללא כדאי מבחינה כלכלית.
    לדעתי עלייך להעזר בשרותי בנק הזרע עלמנת ליעל את התהליך -על מנת לקבל יעוץ נוסף אנא פני לבנק הזרע "סופרם"על מנת לקבל חוות דעת נוספת,היות והבנק משתף פעולה עם שני בנקים מרכזיים בחו"ל הבנק הדני והבנק הספרדי.
    2.בגיל 39 הינך בהחלט בעלת סיכוי סביר להרות בטווח זמן סביר ,במיוחד בהיותך אישה פוריה בעבר
    3.לגבי תכשיר ההרגעה שאת לוקחת תצטרכי להיוועץ ברופא המטפל שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו