פרוגסטרון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוגסטרון
    שיראל
    24/02/2008

שבוע 6+1 ב"ה
    לפני שבוע וחצי 13.02 ביטא 1350 פרוגסטרון גדול מ 127
    היום ביטא 31738 פרוגסטרון 80.7-ירדדדדדדדד מדוע?????
    האם יש סיבה לדאגה ?? התור לרופא ביום ראשון הבא....... לראות דופק , עובר שק וכו'
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוגסטרון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שיראל

ד''ר דוד ישי
    24/02/2008

אני חושב שבדיקה בשלב הזה של ההריון וברווח הזמן הזה מהבדיקה הקודמת הוא מבלבל יותר מאשר כל דבר אחר. בשלב הזה מחכים לאולטרסאונד שהוא מדד טוב יותר. באופן כללי לא נראה לי שלירידה בפרוגסטרון יש משמעות. העליה בבטא מאד יפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטא ופרוגסטרון

שיראל
    24/02/2008

אכן הפרוגסטרון אמור לעלות במהלך ההריון????? זה נכון?
    לגבי הביטא אם אני מחשבת שהיא אמורה כל יומיים להכפיל את עצמה היא היתה צריכה להיות היום מינמום 42000 לא כך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שיראל

ד''ר דוד ישי
    24/02/2008

הפרוגסטרון עולה מעט בתחילת ההריון ונשאר די קבוע. הבטא אכן עולה, אבל רק בשלבים הראשונים הוא מכפיל את עצמו כל יומיים. בהמשך הטווח שלו בכל שבוע נתון הוא כל כך גדול שלא ניתן להמשיך ולעקוב אחר ההריון בצורה הזאת וללמוד מרמת הבטא על מצבו. כפי שאמרתי בשלבים המתקדמים יותר המעקב הוא באולטרסאונד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו