מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לרופאיםמודאגת25/08/2012
שלום רב,
במעקב זקיקים החודש (ביוץ טבעי ללא הורמונים)
ראו שבייצתי ביום ה-13 למחזור
12 יום אחרי ביוץ עשיתי בדיקה ביתית יצאה שלילית
היום יומיים איחור
יש לי דלקת בנרתיק (שורף מאוד )
מדוע מאחר המחזור? בגלל הדלקת/פטריה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לרופאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/08/2012שלום,הדלקת בנרתיק אינה גורמת לעכוב במחזור,בכל מקרה אם לא תקבלי את המחזור בעוד יום או יומיים,בצעי בדיקת דם להריון(ביטה כמותי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ' אשכנזי
מודאגת25/08/2012ראשית תודה רבה לך על תשובתך המהירה.
האם זה נכון שדלקת זאת אחת תופעות לואי ידועה בתחילת הריון?
(שהיה לי כימי גם הוא התחיל בדלקת )
והאם יש סיכוי שבדיקה בייתית לא זיהתה 12 יום אחרי ביוץ? (למרות שבד"רכ היא מזהה מיד גם בטא של 12 זיהה לי..)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך שאלה לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/08/2012אין קשר בין דלקת נרתיקית ותחילת הריון,ובהחלט יתכן שבדיקה ביתית לא זיהתה הריון מוקדם,מצב הקרוי false negative,אם אכן מועד הביוץ זוהה,וחלפו למעלה מ-14יום מהביוץ ישנה אפשרות שהרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהלן מעקב החודש
מודאגת25/08/2012תודה על תשובתך
האם אני באיחור? לפי החישוב שלי כן האם אני טועה?
7/8/2012: יוןם מחזור 10
אסטרדיול - 432
LH 6.3
פרגסטרון 2.4
9/8/2012 - יום מחזור 12
אסטרדיול 570
LH 37.7
פרוגסטרון 3.01
2 זקיקים מצד שמאל 1 - 21 מ"מ שני קטן (ללא שום הורמונים)
רירית 11 מ"מ
16/8/2012 - יום מחזור 19 - 6 ימים אחרי ביוץ
אסטרדיול 248
פרגסטרון 29
האם אני באיחור? אתמול היה 14 יום?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
להלן מעקב החודש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/08/2012הביוץ שלך נתרחש ב-9-10 לחודש ,ואם עדיין לא קיבלת מחזור הרי שמדובא באחור ,מחר או מחרתיים בצעי בדיקת דם להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' אשכנזי
מודאגת26/08/2012עשיתי בטא יצא לי 10 :-(
אסטרדיול קטן מ-100
ברור לי שזה כימי
האם כימי נובע בגלל רזרבה שחלתית נמוכה?
זה כבר כימי רביעי שלי
בדיקות קרישה תקינות
בת 37 אמא תאומים מהריון ספונטני
FSH 12 AMH 0.22
תודה על עזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/08/2012יתכן ויש לשקול תמיכה הורמונלית לאחר הביץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
מודאגת26/08/2012אז זה לא קשור לרזרבה שחלתית נמוכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/08/2012אין זה קשור ברזרבה השחלתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו שכחתי להוסיף
מודאגת26/08/20126 ימים אחרי הביוץ אסטרדיול 243
פרגסטרון 29
האם זה לא מספיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ועוד משהו שכחתי להוסיף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/08/2012ערכים סבירים למחזור טבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז בכל זאת להוסיף תמיכה
מודאגת26/08/2012שלא יהיה כימי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז בכל זאת להוסיף תמיכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2012כן
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)