מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פספוס ביוץ בגלל חוסר מקצועיותמל25/08/2012
לפני שבוע עשיתי את המעקב זקיקים באולטרסאונד +בדיקות דם הרגיל שאני מכירה מחמשת הנסיונות הקודמים.
רק שאת החודש הזה התחלתי עם פיורגון מהיום ה-3 למחזור.
ביום ה-9 למחזור נראו 2 זקיקים של 10 ו-11
ביום ה-12 הזקיק של 10 התפתח ל 12 וה11 לא השתנה.
הרופא ביקש ממני להגיע למעקב נוסף ביום ה-15 ובבדיקת אולטרסאונד הזקיק של ה12 נעלם!!!! והזקיק 11 לא השתנה
ובנוסף היה מעט נזול בדוגלס. ועובי הרירית ירד מ10.5 ל 7.5
ציינתי בפני האחות את הנתונים הקודמים והנחתי שפספסתי את הביוץ. האחות אמרה שהיא תדאג למסור את המידע לרופא.
בצהריים התקשרו מהמרפאה ונתנו לי הוראות המשך לפיורוגון ולהגיע למעקב נוסף.... שאלתי את האחות עם התייחסו לכך שיש מעט נוזל ושהזקיק נעלם ועובי הרירית ירד
היא אמרה לי להמתין על הקו ודיברה עם הרופא וחזרה עליי כשהיא אומרת "ההוראות להפסיק טיפול!!!!!! "
חוצפה!!!!!!!
איך הם לא שמו לב לזה???? אני אמורה לומר להם את זה???? אם היתה בחורה שהיתה פחות מודעת לכל הפרטים היתה ממשיכה עם פיורגון ומגיעה לשווא למעקב נוסף.
אני כ"כ כועסת על האחות שלא התייחסה לנתונים של המעקב. על הרופא שביצע את העבודה בצורה הכי לא מקצועית ושאני פספסתי חודש.
את הנסיון השישי.
ובכלל הרופא שלי לאחר 5 נסיונות עדיין לא זוכר את הנסיונות הקודמים
ובכל פגישה איתו אני צריכה להזכיר לו שאני קונה מנות מבנק זרע פרטי שעולה לי המון כסף בכל חודש, שאני חייבת שיהיה מדוייק איתי כי אני עושה הזרעה אחת ולא שתיים.
שניסנו אקיקלומין ואת כל ההסטוריה.
אני חוששת שהוא מפספס איתי טיפול נכון כי הוא לא זוכר את ההסטוריה שלי. ואני חוששת שהפיורגון לא מתאים לי לפני נסיונות קודמים.
כי ב2 נסיונות הראשונים ללא כדורים וזריקות היה לי ביוץ עם זקיק אחד. וכשביקשתי עזרה לסיכוי גדול יותר הוא אמר לנסות איקקלומין ל-2 נסיונות. ופיורגון ל-3 נסיונות.
חוצממנו אין עוד מומחה לטיפולי פוריות בכללית. מה שמשאיר אותי איתו ואני מרגישה לא בטוחה.
ועוד נתון שמדאיג אותי אחותי נקלטה לאחר שנה וחצי בהפריה חוץ גופית כשהיתה בת 28. ואני בת 32
לפני שבוע עשיתי צילום רחם עם יוד(שלכל המודאגות אינו כואב כלל!!!!! ) והבדיקה יצאה תקינה.
יכול להיות שגם לי יהיה קשה להכנס להריון כמו אחותי? איך אפשר לדעת איזה טיפול טוב לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות שיש הפריה אבל ההשתרשות
מל25/08/2012לא תקינה? ומשתבשת?
כי בפעם השלישית והרביעית היה לי דימום ביום ה-8 לאחר ההזרעה
ואחרי יומיים שלושה מחזור רגיל
אם כן מה צריך לעשות? יש טיפול? ואיך אפשר לדעת בוודאות שהבעיה בהשתרשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יכול להיות שיש הפריה אבל ההשתרשות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/08/2012מל שלום
דמם טרום ויסתי יכול להיגרם
1.על רקע אורגני-פוליפ,שרירן וכו...
2.על רקע פונקציונלי-אי ספיקה של הגופיף הצהוב מסיבות רבות
3.כשל השתרשות והפלה כימית
את כל המצבים האלו ניתן לאבחן ולטפל בהתאם לרקע הספיציפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פספוס ביוץ בגלל חוסר מקצועיות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/08/2012מל שלום
אני בהחלט מבין את אכזבתך,אולם לדאבוני השראת ביוץ היא תהליך המותנה במספר רב של גורמים בינהם גיל ,רזרבה שחלתית ,תגובה קודמת,מינון הורמונלי וכו.. לכן קשה לשפוט את נסיבות המקרה,אולם בהחלט כדאי להעלות את הבעיות בפני הרופא שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפספוס ביוץ בגלל חוסר מקצועיות - תגובה
פרופ' שלמה משיח25/08/2012למל
אינני יכול ושפוט אם הרופא טעה (טעות אפשרית ושכיחה) או שגופך לא הגיב כמקובל.
עם זאת, אם אינך מרוצה את יכולה לפנות לטיפולו של רופא אחר.
מכתיבתך למדתי שאת משתמשת בזרע מבנק הזרע. רוב בנקי הזרע מציעים שרות גם של מעקה או השריית ביוץ על ידי רופאי הפוריות שעובדים גם בבנק הזרע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)