מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אקוקלומין וביוץשולי24/02/2008
שלום רב ותודה על התייחסותך לשאלתי.
אני בת 29. התחלתי בטיפול אקוקלומין עקב מחזורים לא סדירים.
בחודש הראשון לקחתי כדור אחד מהיום החמישי אך הביוץ הגיע רק ביום ה- 21.
הרופא אמר שצריך להעלות את המינון ל- 2 כדורים ביום וכך היה. היום ביום ה- 17 הזקיקים גדולים 16X18 אך הרירית בסך הכל 4.5 מ"מ. הרופא שלי אמר שהוא אינו מבין מדוע זה קורה. הוא טען כי צריך להעלות את המינון ל- 3 כדורים ביום. בגלל תופעות לוואי ב-2 כדורים כגון: כאבי ראש, בחילות והרגשה נפשית מוזרה אמרתי לו כי איני מוכנה לקחת את הכדורים במינון זה.
לאחר חשיבה מאומצת הרופא אמר כי יתכן ואני מבייצת מאוחר ולכן הרירית בעובי כזה ואמר עוד יומיים לעשות שוב בדיקת זקיקים.
אני בתחילת דרכי ומתחילה כבר להתייאש
האם עם טיפול אקוקלומין אני יכולה לבייץ ביום ה- 20 או 21? האם האקוקלומין גרם לדקיקות הרירית?( דבר שהרופא שלל)
האם יש טיפול אחר חוץ מאקוקלומין?
אני מצטערת על ההודעה הארוכה פשוט אני עובדת עצות.
תודה
שולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא רופאה אבל...
חסוי25/02/2008אני לא רופאה....אבל, רק מקריאה מרובה באינטרנט, בפורומים ובמאמרים -
מצויין כמעט בכל מקום שתופעה מוכרת היא שרירית "נמוכה" בטיפול באקיקלומין.
על כן אני מתפלאה שזה מה שהרופא אמר..
שוב - אני ממש לא גורם מקצועי, אבל זה מה שמופיע בהרבה מקומות.
תרמי אקיקלומין בגוגל ותראי כמה כתוב על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)