מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריונות כימייםמודאגת27/08/2012
שלום לרופאים,
אני בת 36 אמא לשניים (תאומים)
מנסה שנתיים להיכנס להריון
לפני שנתיים התגלה FSH 12.4
עברתי 5 הזרעות
6 IVF
הפריות יפות שאיבות בין 3-7
5 הריונות כימיים
מתוך 4 הריונות כימים התרחשו בין הפסקות לטיפולים
מרגישה שמתמקדים בגלל בעיית ה-FSH
ולא בהשתרשות העובר
איך זה שאני נקלטת טבעי וזה לא מחזיק?
מה מקור הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריונות כימיים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2012שלום
למרות הנתונים שאת מוסרת הפרוגנוזה שלך טובה,אולם מאחר ועברת מספר רב של נסיונות ובנוסף אירועים של הפלות כימיות(4)יש מקום לבירור הכולל היסטרוסקופיה,בירור APLA,בירור קרישתיות הדם,בירור נתונים הורמונליים כולל תפקודי בלוטת התריס,בירור זיהומי על מנת לשלול גורם הקשור גם בקושי להרות ב-IVF ,וגם קשור בארעות ההפלות הכימיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שאלה נוספת
מודאגת27/08/2012איך מבקשים את כל הדברים האלה מהרופא פוריות שלי?
היסטרו' הוא אמר שלא צריך
בדיקות קרישה עשיתי אבל לא עשו לי APLA
מה זה ברור זיהומי? יש לי קרוהן כבר 20 שנה יש קשר?
אפשר לפרט לי רשימה שאוכל לתת לרופא המשפחה שלי לקבל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2012שלום
כדי להגיע להבנה עם הרופא שלך אני ממליץ לך לשוחח איתו ולהעלות את הנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ' אשכנזי
מודאגת28/08/2012תודה רבה :-)
בעצתך נפגשתי איתו
וקיבלתי את הבדיקות הבאות:
היסטרו אבחנתית
טוםס לבדיקת נוגדנים כנגד הרצפטור ל-TSH
TSH
CBC
THYROID PEROXIDASE
CHLAMIDIA trachomatis dnd
OGTT 75 gr battery
PROLACTIN
tb-ag (thyroid block) AB
GLUCOSE B
mycoplasma pneumonuae Ab bat
ובדיקת APLA יביא לי המוטולוג
האם זה מכסה את כל הבדיקות הרלונטיות??
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך שאלה לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2012בהצלחה עם הבדיקות,תשלימי גם בירור טרומבופיליה (קרישתיות דם)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
מודאגת29/08/2012אתה אדם נפלא!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)