רוצה להיות אמא

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רוצה להיות אמא
    סמד
    25/02/2008

בת 31 נשואה 3.6 שנים, ביצענו בדיקות גם אני ובעלי והכל תקין. בדיקות הורומנליות, צילום רחם+בדיקת הדבקויות ברחם-תקין. בדיקות זרע של בעלי תקינות ואפילו מעל הממוצע. אני נמצאת בשלב של מחזור 2 IVF החזרה שישית. בפעם האחרונה שאבו לי 12 ביציות והופרו 9 כל העוברים בעלי 2-3 תאים יפים לדברי המעבדה. קיבלתי אנדומנטרין וגם ג'סטון כל טיפול משהו אחר. ועד היום טרם הצליח משהו. שאלתי לכם:
    1. האם ישנם בדיקות שהיית ממליץ לי עליהן?
    2.מדוע הרופא (ורופא טוב ובכיר וידוע) מתעקש להמשיך את הטיפול כמו שהוא? למרות שלדעתי ישנן בטוח בדיקות נוספות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה להיות אמא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום סמד

ד''ר דוד ישי
    25/02/2008

אני מבין את התסכול שלך. בסה"כ, לפי התוצאות שתארת, את מקבלת את הטיפול האופטימלי. אין עוד הרבה בדיקות שאפשר לעשות ואשר מוסיפות אינפורמציה אופרטיבית שיש לה משמעות מבחינת הטיפול והצלחתו ובעקרון צריך להמשיך בסבלנות עד שזה יצליח - ואני בטוח שזה יצליח.
    יש רופאים שבשלב כזה היו עושים סדרת בדיקות שנקראת "בירור הפלות חוזרות". תשאלי את הרופא שלך מה דעתו על כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו