רמת פרוגסטרון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רמת פרוגסטרון
    רינת
    28/08/2012

שלום רב,
    אני בת 42, עם ילד אחרי טיפולי ivf.
    לפני כחודש עברתי טיפול IVF ללא הצלחה. הייתי עם תמיכה של קרינון וזריקות פרוגסטרון רטארד פעם ב- 3 ימים. קיבלתי מחזור חודשי רגיל. החודש קיבלתי מחזור לפני הזמן (כ9 ימים לפני תאריך המשוער) ומאוד מאוד חלש שנגמר תוך יום וחצי.
    עשיתי בדיקת US ביום 6 למחזור, נמצאה רירית 3 מ''מ וציסטה בשחלה 26 מ''מ צלולה. התחלתי באותו יום זריקות מנופור (מחזור חדש של IVF). היום עשיתי בדיקות דם ו-US: יש 2 זקיקים 12 ו-14,רירית 6 מ''מ. רמת פרוגסטרון 18.6 ואסטרוגן 1500. לפי הבנתי זאת רמת פרוגסטרון מאוד גבוהה, אף םעם זה לא הייה. על מה זה מעיד. האם כדאי להפסיק טיפול החודש?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רמת פרוגסטרון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

רינת
    28/08/2012

שלום רב, דילגתם על השאלה שלי
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמת פרוגסטרון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/08/2012

רינת שלום
    התחלת הטיפול בנוכחות הציסטה השחלתית שיבשה את התגובה ההורמונלית שלך והתרחשה לוטאיניזציה מוקדמת(עליה בפרוגסטרון) בתנאים כאלו סיכוייך להרות קטנים,ממליץ לך להפסיק החודש את הטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו