פרופיל הורמונלי וכניסה להריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרופיל הורמונלי וכניסה להריון
    רחלי
    05/09/2012

ברצוני לדעת האם פרופיל הורמונלי ביום השלישי שביצעתי תקין מכוון שאני רוצה להיכנס להריון האם אפשר מפרופיל כזה להיכנס להריון FSH -6.40 LH-2 E2-233יש לציין שהמחזור כל 25 -24-26 ימים מגיע ולפני שנה וחצי היה מגיע כל 28 27 ימים כמו כן הבטן לפני הווסת שבועיים לפני מתנפחת נורא ויש לי התכווצויות ברחם האם יש לזה השלכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופיל הורמונלי וכניסה להריון - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    05/09/2012

הפרופיל ההורמונלי תקין. לתופעות אין משמעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופסור משיח שאלה

רחלי
    05/09/2012

ברצוני לדעת עברתי הפלה יזומה לפני שנתיים כל חיי היה לי מחזור 7 ימים ואחרי ההפלה התקצר ליומיים שלושה עשיתי היסטרוסקופיה שיצא תקינה ללא הדבקויות וכמו כן בדיקת עובי רירית הרחם ביום ה14 שיצא 8 תלת שכבתית האם לאור הנתונים הנ"ל ניתן להסיק אם רירית הרחם נפגעה כתוצאה מההפלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופסור משיח שאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    08/09/2012

שלום,הנתונים שלך לגבי רירית הרחם הינם בגדר הנורמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו