מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקיקים ריקים - האם מעיד על בעיה קריטית?פרופ` דוד בידר08/09/2012
שלום
באני בת 44 בעוד חודש .{יש לי 2 בנים מהריון טבעי
אני לאחר 3 הזרעות לא מוצלחות כשהאחרונה מלווה בטיפול הורמונלי .
וטיפול i v f ראשון ולא מוצלח לפני כשבוע .
קיבלתי גונל f 300 ודקפפטיל מהיום השני למחזור
ביום ה9 למחזור הנתונים של בדיקות הדם הראו
e2 = 647
progesteron=5.4
רירית בעובי 7.8
ו3 זקיקים משחלה ימנית בלבד בגודל :19 .21 .24
הרופאה אמרה לי לקחת אוביטרל באותו לילה אוביטרל וביום ה11
נתבקשתי להגיע לשאיבה
לצערי 3 הזקיקים היו ריקים..
1.האם הדבר מראה על בעיה קריטית בהמשך?
2. האם יש מצב שחודש הבא יהיו זקיקים נורמלים משחלה שמאלית
3. האם צריך לשנות טיפול תרופתי
4. אני חברת קופ"ח מכבי האם אני יכולה לבחור בית חולים שמתאים לי? וללא תשלום פרטי?
תודה רבה על תשומת הלב
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים ריקים - תגובה
פרופ` דוד בידר08/09/2012קודם כל לא ידוע לנו בכלל על מצבך ההורמונלי ומה יכולת השחלה ולמה את לא מצליחה להרות וזקוקה לטיפולים.
בכל אופן המחזור הטיפולי הזה הוא לא תקין, ערכי האסטרוגן נמוכים ורמת הפרוגסטרון גבוהה וזה לא מתאים לזקיקים ואם לא עשית הפסקה בין טיפול קודם לזה או לא ביצעת אולטרה- סאונד ביום ראשון של וסת יתכן וזה זקיקים שהיו כבר ורק גדלו עקב הזריקות ומזה לא יצא כלום.
היה צפוי לפי התוצאות שלא יצא כלום מהטיפול.
כדי לדעת מה קורה איתך צריך לראות מה הפרופיל ההורמונלי העדכני .
ולסיום בגילך הסיכויים להצליח בטיפולים קלושים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לזקיקים ריקים
שירי08/09/2012שלום דוקטור
ראשית תודה על תשובתך החשובה .
אני נותנת לך את נתונים שהיו חסרים
להבנתי הפרופיל ההורמונלי שלי נורמאלי:
בדיקות מלפני כחודשיים
פרולקטין - 253
LH-3.6
FSH- 7.6
E2-178
PROGESTERON- 0.8
אלו נתונים מלפני חודשיים מיום 1 למחזור
2. זהו טיפול iv f ראשון וחודשיים לפני הזרעה עם הורמונים לשאלתך אם עשיתי אולטרסאונד זקיקים ביום השני למחזור אז אכן נעשה והרירית היתה 3.4 ללא זקיקים. ושחלות בגודל ומרקם תקין
ביום 9
פרוגסטרון 5.4
e2- 647
רירית- 7.8
הרופאה נתנה לי אוביטרל ביום ה9 כשהזקיקים היו גדולים מידי והיא נלחצה ואמרה לי לקחת אוביטרל בלילה וביום ה11 לבוא לשאיבה
השאלה אם השאיבה היתה לפני הזמן?
ואו שקיבלתי אוביטרל לפני הזמן ואולי במינון נמוך?
האם טיפול הבא מומלץ מנוגון ולא גונל f?
תודה ענקית על עזרתך להבין את הבעיה
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לזקיקים ריקים - תגובה
פרופ` דוד בידר09/09/2012לא ציינת את גילך.
לפי הנתונים של הטיפול התגובה לא הייתה תקינה.
צריך לעשות טיפול נוסף ולראות מה קורה.
הזקיקים לא מתאימים לרמות האסטרוגן בדם והפרו כסרטון גבוה ככה שלא היה סיכוי מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוקטור אם הייתי יודעת את זה
שירי09/09/2012קודם , לא הייתי הולכת לשאיבה {ועוד ב6 בבוקר}
תודה לך
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית
רני10/09/2012תבדקי עם הרופא אצל אישתי נאמר לה שמחסן הביציות שלה הולך ונעלם ואחרי כ-4-5 שאיבות לא מוצלחות שבהם היא קיבלה כמות אדירה של תרופות וזריקות פנינו לתרומת ביצית וברוך השם נולדה לנו בת חמודה מומלץ בחום(רק קצת יקר מאוד).
אני ממליץ על ד"ר שוקי דור מביה"ח שיבא מומחה וראש מחלקה שטס איתנו יחד לקייב
וביצע את ההחזרה של העובר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרני תודה אתה מקסים אבל
שירי10/09/2012אתה מוזמן לשכנע את בעלי
הוא לא מוכן תרומת ביצית מכיוון שיש לנו שני בנים
הוא לא מוכן להיכנס לתהליך הזה
ואני די מבואסת מהמצב
אולי אתה תשכנע אותו אם יהיה צורך?
תודה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית - תגובה
פרופ` דוד בידר10/09/2012ההצעה שלך לאן הבונה.
האישה לא מסרה פרטים שנוכל לענות בדיוק כמו הרופא של איתך ולא צריך לעשות לו פרסומת כאן.
האישה יכולה לקבל ממני כל הפרטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית - תגובה
פרופ` דוד בידר10/09/2012העצה שלך לא נבונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)