הזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעה
    תמרה
    10/09/2012

שלום,
    אני בת 41, יש לי תינוק בן שנה ותשעה חודשים לאחר הזרעות.
    כיום אני מנסה להביא עוד ילד מתרומת זרע. אני אחרי לידה עם ניתוח קיסרי, עברתי ניתוח להסרת הידבקויות ע"י פרופסור גולדנברג. כיום מנסה שוב בהזרעות.
    בטיפול טבעי ללא הורמונים רירית מגיעה לגודל 10. ההזרעה לא הצליחה. כיום עם הורמונים גונל F 75 עם תוצאות בדיקות פרוגסטרון 1.3 אסטרדיול 2850 ורירית 6 נאמר לי להזריק באותו יום אוביטרל ולמחרת הזרעה.
    השאלה האם הרירית לא דקה מדי? האם אני צריכה לבדוק שוב אם לא חזרו לי ההידבקויות?

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרעה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    10/09/2012

תמרה שלום
    אם במחזור טבעי הרירית שלך מגיעה לגודל של 10מ"מ ,יתכן שבטיפול ההורמונלי התגובה השחלתית היתה מהירה מדי ולא איפשרה לרירית הרחם להדביק את קצב הצמיחה של הזקיק/זקיקים שהגיעו ג=לבשלות לפני שהרירית הצליחה לגדול בשיעור מספיק.יתכן ויהייה צורך לתת טיול הורמונלי מתון יותר כדי שיקח יותר זמן עד להבשלת הזקיקים ואז הרירת תספיק לצמוח לגודל המתאים.
    האם בנסיבות גילך והנונים האחרים לא כדאי לשקול מעבר ל-IVF

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו