מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תרומת זרע חו"ל - תהליךלירי10/09/2012
שלום ד"ר,
אני מעוניינת להרות מתרומת זרע חו"ל, דא עקא שמרוב מידע אני מרגישה מוצפת ולמעשה לא מבינה מאום.
האם תוכל להסביר לי את התהליך?
עד כה מה שעשיתי: פניתי לרופאת נשים שלי
היא נתנה לי הפניה למרפאת פוריות (מכבי). מה הלאה?
אודה על הבהרות
נ.ב. - אני אמא לילד ומן הסתם בהיריון הקודם עברתי בדיקות גנטיות. האם צריך שוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניסיון...
shla11/09/2012שלום שירי,
אני מרשה לעצמי לכתוב לך כי עברתי תהליך דומה, בסופו פניתי לבנק הזרע סופרם, עליו המליץ לך פרופ' אשכנזי. אני מוכרחה לציין שזה עולם אחר מהמוכר לנו בבנקי הזרע בארץ. קיבלתי מידע על התורם שבחרתי, שאינני יודעת על עצמי... זה כולל מידע חשוב וקריטי, כמו היסטוריה רפואית שהולכת דורות אחורה וכוללת כל מה שרק אפשר לדעת, וגם מידע אחר כמו תחביבים, כשרונות, תיאור חיצוני והתרשמות של צוות בנק הזרע. את אפילו מקבלת תמונות של התורם בגיל צעיר והקלטה של ראיון איתו של כ-45 דקות. זה מוסיף המון, האמיני לי.
קחי בחשבון שזה עולה הרבה כסף, במיוחד במסלול הפתוח, כלומר שניתן יהיה לדעת את זהותו של התורם בהגיע הילד לגיל 18, אבל אם את יכולה לגייס את הסכום, אני ממליצה לך בחום.
אני טרם הצלחתי להפרות עם זרע התורם את הביצית העקשנית שלי :-) אבל אני מאחלת לך בהצלחה מכל הלב !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון... - תגובה
פרופ` דוד בידר11/09/2012צריך להימנע מכתיבות כאלה בפורום, זה פורום יעוץ ולא פירסום,מה עוד שזה עולן הרבה כסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מניסיון... - תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/09/2012אין כל מניעה לציין דברים חיוביים אם הם נוגעים בשאלות מהותיות וגורליות כל כך כמו תרומת זרע או תרומת ביציות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל
נעמה13/09/2012נראה לי שאת מאבקי האגו עליכם לנהל מחוץ לפורום זה. אם אינכם יכולים להיות כאן מבלי להתנצח מן הראוי שתסיקו מסקנות, זה מאוד ברור שיש מאבק ביניכם ולא נעים לקרוא אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חבל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2012לא דובים ולא יער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנעמה
יעל02/11/2016אני אף פעם לא עונה בפורומים כגון זה אבל כאן לא התאפקתי; בפרט שגם שנים אחרי אנשים ממשיכים להתגלגל לתכתובת הזו:
בעיניי המאבקים הם בעיני המתבונן/ת... העיניים שלי קראו משהו אחר לגמרי.
כולנו ראשית בני אדם לפני הכל, עם דעות והשקפות משלנו.
ואישית אני רואה כאן שני רופאים שהם מספיק מנוסים ובעלי כבוד עצמי ע"מ להביע את דעותיהם בחופשיות, גם אם גישתם שונה
וזה גם מוערך וגם יעיל!! לי דיון אינטליגנטי תורם הרבה יותר מתשובת שחור-לבן שמכתיבים לי מלמעלה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך ומאחלת לך הרבה בהצלחה!!
לירי11/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
על מנת ליצור איזון,כדאי להזכיר שקיים בנק זרע נוסף הנותן מיגוון שירותים דומה -קריובנק ברמת השרון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)