תרומת זרע חו"ל - תהליך

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תרומת זרע חו"ל - תהליך
    לירי
    10/09/2012

שלום ד"ר,

אני מעוניינת להרות מתרומת זרע חו"ל, דא עקא שמרוב מידע אני מרגישה מוצפת ולמעשה לא מבינה מאום.

האם תוכל להסביר לי את התהליך?
    עד כה מה שעשיתי: פניתי לרופאת נשים שלי
    היא נתנה לי הפניה למרפאת פוריות (מכבי). מה הלאה?

אודה על הבהרות

נ.ב. - אני אמא לילד ומן הסתם בהיריון הקודם עברתי בדיקות גנטיות. האם צריך שוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרומת זרע חו"ל - תהליך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מניסיון...

shla
    11/09/2012

שלום שירי,
    אני מרשה לעצמי לכתוב לך כי עברתי תהליך דומה, בסופו פניתי לבנק הזרע סופרם, עליו המליץ לך פרופ' אשכנזי. אני מוכרחה לציין שזה עולם אחר מהמוכר לנו בבנקי הזרע בארץ. קיבלתי מידע על התורם שבחרתי, שאינני יודעת על עצמי... זה כולל מידע חשוב וקריטי, כמו היסטוריה רפואית שהולכת דורות אחורה וכוללת כל מה שרק אפשר לדעת, וגם מידע אחר כמו תחביבים, כשרונות, תיאור חיצוני והתרשמות של צוות בנק הזרע. את אפילו מקבלת תמונות של התורם בגיל צעיר והקלטה של ראיון איתו של כ-45 דקות. זה מוסיף המון, האמיני לי.
    קחי בחשבון שזה עולה הרבה כסף, במיוחד במסלול הפתוח, כלומר שניתן יהיה לדעת את זהותו של התורם בהגיע הילד לגיל 18, אבל אם את יכולה לגייס את הסכום, אני ממליצה לך בחום.
    אני טרם הצלחתי להפרות עם זרע התורם את הביצית העקשנית שלי :-) אבל אני מאחלת לך בהצלחה מכל הלב !!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניסיון... - תגובה

פרופ` דוד בידר
    11/09/2012

צריך להימנע מכתיבות כאלה בפורום, זה פורום יעוץ ולא פירסום,מה עוד שזה עולן הרבה כסף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניסיון... - תגובה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    12/09/2012

אין כל מניעה לציין דברים חיוביים אם הם נוגעים בשאלות מהותיות וגורליות כל כך כמו תרומת זרע או תרומת ביציות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל

נעמה
    13/09/2012

נראה לי שאת מאבקי האגו עליכם לנהל מחוץ לפורום זה. אם אינכם יכולים להיות כאן מבלי להתנצח מן הראוי שתסיקו מסקנות, זה מאוד ברור שיש מאבק ביניכם ולא נעים לקרוא אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/09/2012

לא דובים ולא יער

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנעמה

יעל
    02/11/2016

אני אף פעם לא עונה בפורומים כגון זה אבל כאן לא התאפקתי; בפרט שגם שנים אחרי אנשים ממשיכים להתגלגל לתכתובת הזו:
    בעיניי המאבקים הם בעיני המתבונן/ת... העיניים שלי קראו משהו אחר לגמרי.

כולנו ראשית בני אדם לפני הכל, עם דעות והשקפות משלנו.

ואישית אני רואה כאן שני רופאים שהם מספיק מנוסים ובעלי כבוד עצמי ע"מ להביע את דעותיהם בחופשיות, גם אם גישתם שונה
    וזה גם מוערך וגם יעיל!! לי דיון אינטליגנטי תורם הרבה יותר מתשובת שחור-לבן שמכתיבים לי מלמעלה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך ומאחלת לך הרבה בהצלחה!!

לירי
    11/09/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על מנת ליצור איזון,כדאי להזכיר שקיים בנק זרע נוסף הנותן מיגוון שירותים דומה -קריובנק ברמת השרון

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/11/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו