כישלון טיפול רביעי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כישלון טיפול רביעי
    shla
    11/09/2012

בת 39, ללא הריונות קודמים, אחרי IVF רביעי. הבוקר קיבלתי מחזור.
    בכל מחזורי הטיפולים, התגובה שלי נמוכה. בפעם האחרונה נשאבו 4 ביציות, מתוכן הופרו שתיים שהוחזרו.מטיפול לטיפול המינון שאני מקבלת עולה. בפעם האחרונה קיבלתי 3 פרגובריס ו-300 גונל, יחד עם סופרפקט, מהיום הראשון למחזור ולמשך 12 ימים. זה מטורף. למרות זאת, התגובה נמוכה. עשיתי בדיקת AMH והיא תקינה (10.2).
    הרופא שלי דיבר איתי על טיפול אחר, שיגרום לכך שלא אקבל מחזור במשך שלושה חודשים, וזה מלחיץ אותי, בגלל גילי המבוגר.
    אני סומכת על הרופא שלי, אבל אני רוצה לדעת האם יש אלטרנטיבות אחרות? מה עוד אפשר לנסות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כישלון טיפול רביעי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כישלון טיפול רביעי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    11/09/2012

שלום,קיים חוסר תיאום בין הפרופיל ההורמונלי שלך והתגובה השחלתית שלך,גילך לא אמור להוות בעיה מהותית לכן אני הייתי ממליץ בשלב זה
    1.מנוחה של חודשיים
    2.מבחינה טיפולית פרוטוקול אנטגוניסט עם מנופור,או לסירוגין אחד מהפרוטוקולים הרכים ,natural cycle,modified natural cycle

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספר שאלות נוספות..

shla
    11/09/2012

האם אתה מעדיף מנופור על פני גונל F או פרגובריס? אם כן, מדוע? האם הסכנה לזיהום לא גבוהה יותר בשל העובדה שהתרופה מופקת משתן? האם שיעורי ההצלחה גבוהים יותר?
    שאלה נוספת - לפני מחזור הטיפול האחרון עשיתי הפסקה של חודשיים. האם את ממליץ על הפסקה בין כל טיפול לטיפול? מדוע? אני מפחדת שלא נשאר לי מספיק זמן להפסקות כאלה..
    ואחרונה - האם יש מקום לדעתך לטיפול עליו דיבר הרופא שלי, שמנטרל ביוץ למשך מספר חודשים?
    תודה מראש על תשובותיך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספר שאלות נוספות.. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    12/09/2012

שלום ,במיקרים הדומים למקרה שלך ההתרשמות שלי היא שמנופור הוא יותר פוטנטי בין היתר בגלל ההרכב ההורמונלי השונה שלו.
    לעניין הסיכוי להעברת prion או זיהום וירלי האפשרות הזו היא היפוטטית ובמציאות לא ידוע לעולם הרפואי אפילו לא על מקרה אחד.
    לגבי דיכוי הורמונלי רחב טווח עמדתי היא שונה לגבי מקרים כמו שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו