מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תרופות למסירה ללא תמורהשיר13/09/2012
שלום לנשות הפורום
היום עשיתי אולטרסאונד ויש לי דופק עוברי כך שאני מהמאושרות שזה הצליח להן ב IVF שלישי (ואני בת 43).
אז קודם כל היו סבלניות וחזקות - מי כמוני יודעת שזה לא קל - אבל משתלם (יש לי גם קטנה בבית מסבב קודם).
אבל....
נשארו לי לא מעט אמפולות של מנופור, כמה זקירות של צטרוטייד, ואשמח לתת למי שזקוקה (ללא תמורה). - כל התרופות נשמרו כנדרש ובתוקף.
אני מתגוררת בפתח תקוה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ודרך אגב המון מזל טוב
דנה13/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ודרך אגב המון מזל טוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תרופות למסירה ללא תמורה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2012חזקי ואמצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לבלינסון - ההריון הזה בזכותכם
שיר14/09/2012פרופ' אשכנזי. זו הזדמנות להודות לכם כל הצוות בבלינסון. בזכותכם, ולמרות גילי הלא צעיר, יש לי פעוטה בת שנה ו-9 חודשים בבית, ועכשיו שוב בתחילת הריון.
אין ספק שהמקצועיות והניסיון של הצוות עושים את שלהם. והעובדה שכל זה מגיע עם יחס נפלא, מעוררת רק רגשות הוקרה ותודה.
אני שמחה שלא הלכתי לכיוון פרטי, גם המלצתי לחברה לעבור לבלינסון מפרטי ואכן היא עשתה זאת וגם היא כבר בהריון (והיא יותר מבוגרת ממני).
אז... תודה ושנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה לבלינסון - ההריון הזה בזכותכם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/09/2012תודה על המילים החמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה לך במזל טוב אבל....
לירי15/09/2012למה את לא ממליצה על בנק זרע פרטי? אני מתכוונת לפנות לסופרם...האם עדיף ציבורי? עכשיו אני מבולבלת לגמרי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשירי
שיר15/09/2012הי
לא התייחסתי לבנק הזרע. התייחסתי לגורם המטפל בהריון. יש לי חברה שהחליטה לשלם לרופא פרטי, טיפולים באסותא, הכל כמובן יותר יוקר. אחרי מספר טיפולים שנכשלו אמרתי לה בואי לבלינסון - נכון שזה בי"ח, ואין רופא אחד קבוע אלא מתחלף, אבל יש מקצועיות, יש יחס חם ורגיש, ויש הצלחות. עברה ונקלטה.
אגב, אני רואה גם הזדמנות בזה שהרופא לא קבוע כי יש תפיסות שונות וכל פעם מנסים שיטה אחרת - בסוף זה יצליח.
אני עברתי שם את הטיפולים להריון הראשון ונקלטתי ב IVF הרביעי (הייתי בת 40+), ועכשיו עשיתי את הסבב של הטיפולים להריון שני ונקלטתי במחזור IVF שלישי (אני כבר כמעט 43.
בשני ההריונות הפרוטוקול היה שונה. וניסו כמובן קודם את הפרוטוקול שבו הריתי ולא צלח. והנה ניסו פרוטוקול אחר וכן צלח. ולכן אני מאמינה בריבוי דעות וניסיונות.
ואת הכסף שחסחתי מטיפול פרטי אני משקיעה בילדה שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובה! האם התרופות רלוונטיות?
1357im19/10/2012הי שיר,
בשעה טובה!
האם התרופות עדיין רלוונטיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמסרו
שיר19/10/2012מצטערת בנות, נמסרו מזמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל
רן אטיאס07/11/2012שלום לך אם זה עדיין זמין אשמח לקבל את התרופות לבת הזוג שלי אצלנו זה לא מסובסד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)