מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפולי פריותחיים מרצקי17/09/2012
אני בת 32 גרה באילת אופני לטיפולי פריות לילד שני אני במכבי זהב
רצתי לדעת לפני התחלות מחזרי הטיפול זריקות וכו מה עלות הכספית!!!!
שלי .שמכבי לא משלמת ..לכל מחזור של טיפול בארך ??אני לא במצב כלכלי טוב
השמח לקבל הסבר מבנות שיודעות תודה ושנה טובה
נ.ב סליחה על שגיעות הכתיב חדשה בישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפולי פריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/09/2012שלום,טיפול לילד השני במסגרת מרפאת הפריון של קופ״ח מכבי לא צריך לעלות לך כלום ,פרט להשתתפות העצמית הקטנה בעלות התרופות לפי תעריף הקופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת מידע
רוני17/09/2012סכום ההשתתפות העצמית יכול להגיע גם ל-1000 ועד ל-1500 ש"ח, כך שזה לא סכום כל כך קטן, ובייחוד לא אם יהיה מדובר במספר טיפולים חוזרים עד להצלחה. הסכומים שציינתי הם עבור כל טיפול וטיפול בנפרד, וכשמדובר בטיפול מלא הכולל שאיבת ביציות.
למרות שאיני במכבי, אני מאמינה שסכומי ההשתתפות הם דומים. מתוך זה מתקבלים לפעמים החזרים נוספים מתכניות המושלם למיניהם (אולי נקרא אצלכם "מכבי זהב") ורק על סוג תרופות אחד מתוך אלה שלוקחים (רק על התרופה לגירוי הזקיקים), ועל סמך קבלות (תשמרי תמיד).
תקחי בחשבון גם את זמן הנסיעות ושעות ההיעדרות מהעבודה בימי הבדיקות, ואת ימי ההיעדרות בזמן השאיבה וההחזרה.
והכי חשוב,
מאחלת לך בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבין 1000 ל 1500 שקל לכל מחזור ???
חיים מרצקי17/09/2012זה הרבה כסף זה יכול להיות שנה 6 עד 8 מחוזרי טיפול
1500 כפול 6 9000 שקל תודה לך אזרת לי מאוד אני צריכה
לגיס את הכסף מהמשפחה ברוסיה תודה שוב ושנה טובה לכול המשפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תוספת קטנה
רוני17/09/2012אני חוזרת ומדגישה שאיני במכבי, אבל פשוט מאמינה שסכומי ההשתתפות עבור התרופות הם דומים.
אם יהיו לך גם עוברים מוקפאים בשלב מסוים של הטיפולים, כלומר שלאחר אחד הטיפולים יקפיאו לך חלק מהעוברים שיווצרו בהפריה ויחזירו לך חלק אחר, ובמידה וההפריה מהמחזור הטבעי לא תצלח ותעברי למחזור טיפול של מוקפאים - אז ההוצאה היא קטנה מאוד באופן יחסי.
מכלל התרופות שמקבלים, מקבלים כאמור, השתתפות נוספת על ההנחה בבית המרקחת רק על התרופה לגירוי הזקיקים (מנוגון, מנופור, גונל F ועוד)בשווי של כמה מאות שקלים, אבל יש תרופות נוספות שלוקחים, כמו התרופה שמונעת ביוץ עד שמשיגים את הזקיקים הרצויים, יש את התרופה לפני השאיבה (אוביטרל) ויש את התרופות לאחר השאיבה - נרות או זריקות שצריך לקחת במשך כמה שבועות לאחר השאיבה וההחזרה.
מקווה מאוד שתצליחי לגייס את הכסף. ליתר ביטחון - תבררי שוב במכבי, זה הכי אמין, אבל תוכלי לעשות זאת רק כאשר תדעי איזה תרופות את צריכה לרכוש, בהתאם לטיפול שיוצע לך. לכן, גשי בכל זאת למרפאת הפוריות, התייעצי, קבלי מרשם - ואז תבררי בכמה כסף מדובר, ועשי בירור גם עם הביטוח המשלים שלך ("מגן זהב"/"מכבי זהב") לגבי ההחזרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבין 1000 ל 1500 שקל לכל מחזור ??? - תגובה
פרופ' שחר קול18/09/2012סכום ההשתתפות הוא 15 אחוז. לכן הסכום תלוי בטיפול שתקבלי.
לכן כדי למנוע מבוכה ומידע שגוי יש להתייעץ עם רופא הנשים המטפל.
כיוון שאת באילת אני מציע לפנות לדר דן זאבי במרפאת מכבי בעיר.
הוא ימסור לך מידע אמין ומדויק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבין 1000 ל 1500 שקל לכל מחזור ??? - תגובה
פרופ' שחר קול18/09/2012סכום ההשתתפות הוא 15 אחוז. לכן הסכום תלוי בטיפול שתקבלי.
לכן כדי למנוע מבוכה ומידע שגוי יש להתייעץ עם רופא הנשים המטפל.
כיוון שאת באילת אני מציע לפנות לדר דן זאבי במרפאת מכבי בעיר.
הוא ימסור לך מידע אמין ומדויק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)