ייעוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ייעוץ
    רונית
    19/09/2012

בוקרטוב ושנה טובה.
    אחרי 7 הזרעות, 6 הפרייות ואחד מוקפאים. תמיד בטא 0 . אין בעיה נראית לעיין.
    עשיתי צילום רחם, היסטרוסקופיה - תקינים. קרישיות יתר נבדקה- אין בעיה.
    בכל הפריה- 8-12 ביצייות נשאבות , תמיד רק 3 עוברים - יפים -8-9 תאים מוחזרים. לא הצליחו להקפיא פרט לפעם אחת.
    האם יש עוד בדיקות כלשהן שעלי לבקש לעשות? האם במצב הזה לא נשאר אלא להמשיך לנסות? אני חוששת שמא אולי משהו מתפספס אצלי. אני מטופלת בבית חולים ציבורי , עברתי אצל כל הרופאים וגם התיק שלי היה בדיון מחלקתי. ניסיתי פרוטוקולים קצרים, ארוכים, עברתי מגונל לפיוריגון(100) .
    אשמח לעצתכם. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    19/09/2012

שלום קרן
    בין הנתונים שמסרת לא ציינת את גילךשזהו נתון מהותי,ראוי לציין ששיעורי ההפריה שלך נמוכים 25-35% דבר שיכול להצביע על בעיה באיכות הביציות או הזרע.לא ציינת אם קיימת בעית זרע ,ואם מבוצע ICSI ,בל מקרה הייתי מבצע את הדברים הבאים:
    1.הייתי מבצע פיפל לפני תחלת הטיפול
    2.הייתי בודק את הזרע לבדיקת הלוספרם לבדוק את שיעור השברים ב-DNA של הזרע ,ואם מוגבר שוקל את האשרות של בחירת זרע בשיטת IMSI לצורך ביצוע ICSI
    3.מנסה לגדל עובר עודף באם יתקבל לבלסטוציסט -עובר של יום 5-6 ךצורך החזרה נוספת
    4.שוקל אם לבצע AHH-לשנץ את מעטפת העובר לצורך עזרה בהשתרשותו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' אשכנזי

רונית
    19/09/2012

מתנצלת , עניתי קודם במקום הלא נכון...

ראשית, אני שמחה שאתה ענית. שכחתי מספר פרטים חשובים.
    אני בת 37, מנסה להכנס להריון מתרומת זרע. לדברי המעבדה הזרע תקין.
    החלפתי את התורם 3 פעמים עד כה.
    מחזירים לי את העוברים בכל פעם לאחר 3 ימים מהשאיבה. בהחזרת המוקפאים החזירו 2 בלסטוציסטים- טובים מאוד לדבריהם. בהחזרה האחרונה לפני כשבועיים בוצע-AZH לעוברים. בשני הפרוטוקולים האחרונים הוסף לי גם פרדניזון. ללא הצלחה.
    אחוזי הפריה נמוכים מאוד. הם אומרים שאין מה לבצע ICSI כי ככל הנראה הביציות לא איכותיות. מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' אשכנזי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    20/09/2012

שלום קרן,העובדה שהתפתחו בלסטוציסטים מעידה שמעבר לכל ספק האיכויות המשותפות של הזרע והביציות הן טובות ומנבאות פוטנציאל טוב להרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו