מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפרופסור אשכנזי היקרמלי21/09/2012
בת 28 נשואיים ראשוניים הריון ולידה במועד לידה רגילה
נשואים שניהם בעיית זרע טיפולים בIVF
הפרייה ראשונה הריון תאומים ממוקפאים
עד שבוע 13 הכול תקין בשבוע 13 דימומים
חזקים עדיין היה דופק לעוברים
בשבוע 15 ירידת מים וציריםם העוברים נשלפו החוצה
הרופאים אמרו לי כנרא הפרדות שילייה
לאחר ההפלה הזאת עשו לי בדיקת קרישות ומצאו לי פקטור 5
לאחר מספר הפריות כושלות
שוב פעם הריון התחלתי להזריק קלקסן 40
שבוע 11 אין דופק לעובר
הייתי אצל רופא להפלות חוזרות והוא מר לי בהריון הבאה להתחיל להזריק קלקסן 80
כי אני שוקלת 62
שוב פעם כמה הפריות כושלות
הריון התחלתי להזריק קלקסן 80 באט עולה ובשבוע 5 דימומים
חזקים
היה שק הריון שנפל עם הדימום
השאלות שלי כאלה
1 האם זה יכול להיות מקרי כי כל הריון הסתיים אחרת ??????
2 האם יש לי בכלל סיכוי ללדת ילד בריא אחרי 3 הפלות חוזרות ???
3 הרופא שלי אמר שהוא עכשיו ישלב לי פרניגל ועוד כמה דברים יכול להיות שזה יעזור מנסינך??????
תודה רבה לך רופא יקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפרופסור אשכנזי היקר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/09/2012גל שלום
ברצוני לעודד אותך כי את נמצאת אצל רופא שיודע מה צריך לעשות,אני משוכנע שמעבר לבעיית הקרישתיות ביצעת את כל הבדיקות המהוות את פרוטוקול הבירור של הפלות חוזרות,ואם אכן מה שנמצא הוא בעיית קרישתיות הדם הרי שאת עושה את הנדרש.
מאחל לך בהצלחה בהמשך הדרך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תודה
מלי22/09/2012פרופסור אשכנזי היקר תודה על התשובה
אבל אני חייבת לדעת עם הסיכוי שלי קטן ללדת ??
תודה סליחה אני פשוט מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך תודה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/09/2012שלום,אני באמת ובתמים חושב שסיכוייך ללדת הינם טובים מאוד ,והאמצעים שהרופא שלך נוקט הינם נכונים ועשויים להביא להצלחה המיוחלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור אשכנזי היקר - תגובה
פרופ' שלמה משיח22/09/2012ברצוני רק להוסיף שאם לא עשית ברור של הרחם לשלילת אנומליות מולדות (כמו מחיצה) או נירכשות (כמו הידבקויות), כדאי לבצע היסטרוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסורים יקריים
מלי22/09/2012לפרופסור משיח כן עשיתי והכול יצא תקין תודה על הדאגה
ולפרופסור אשכנזי תודה רבה
תודה לכם על הכול הפורום היקר הזה שאכפת לכם ממנו מאוד שאתם רושמים כל כך מהר לבנות שהק"בה יתן לכם רק טוב אמן
אני ממש מודה לכם מעמוק ליבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור אשכנזי היקר - תגובה
פרופ` דוד בידר23/09/2012האם עשיתם בדיקת דם לקריוטיפ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)