מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפרופ' אשכנזילילוש23/09/2012
אני לפני טיפול חדש החזרת בלסט'+פיפל,בקודם היה לי הריון כימי,
בעברי הריון ולידה קיסרית+2 הפלות בשבועות מוקדמים+2 הריונות ביוכימיים.
לא נמצאו ממצאים חריגים בבדיקות שערכתי עד כה.
האם ניתן לעשות משהו לפני ע"מ שההריון יתפוס וימשיך?
אך ניתן לדעת עם הבעיה היא בעוברים?
כמה עוברים מומלץ להחזיר במצבי(אני מתכננת להחזיר 4 בהפריה הבאה בתקווה כמובן שהבלסט' יביאו הריון אם כי אני לא מאמינה גדולה בבלסטוציסטים)?
שנה וחתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/09/2012שלום דנה
עושה רושם שאת בחורה פוריה מאוד ונכנסת מספר פעמים להריון,עוד יותר -העובדה שהעוברים שלך מגיעים לשלב בלסטוציסט מעידה שהבשלות הגנטים והמופולוגית של העוברים שלך והתרומה של הגנום הזכרי הינם תקינים,הצד השני של המטבע הינו הרחם ולדעתי יתכן וכאן האיכויות אינם אופטימליים ,וטוב עשה הרופא שלך שנעזר בפרוצדורה פשוטה כמו פיפל על מנת להגדיל את פוטנציאל ההשתרשות של העוברים,בכל מקרה יתכן שלאור מספר ההפלות שעברת יש מקום להערכה נוספת של הסטטוס של הרחם שלך ,של רירית הרחם שלך(היסטרוסקופיה+אולטרסאונד)ובנוסף ושל מצב החצוצרות שלך(צילום רחם)היות ולא אחת חצוצרות מורחבות עם נוזל מפריעות להשתרשות תקינה גם עם מדובר בהחזרת עוברים לרחם ב-IVF .
קיימים אמצעים מגוונים לטפל בבעיות ברירית הרחם ובמיוחד בחצוצרות(לעיתים עד כריתה אפילו דו צדדיתשל החצוצרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ אשכנזי-בהמשך
לילוש23/09/2012אני חושבת שאתה צודק,הבעיה היא בחלל הרחם
הסטרוסקופיה עברתי פעמיים אחת אבחנתית ואחת ניתוחית לתיקון צוואר רחם שנקרע במהלך הלידה(הקיסרי היה חירום).
בשניהם חלל הרחם נמצא תקין
האם צריך לעבור אחת נוספת?האחרונה לפני שנה +
,אך היו לי בעיות ברירית בעבר(היתה מעובה ולא סדירה)לכן נשלחה ביופסיה ובוצעה ההסטרוסקופיה,לאחר מכן תקין.
לגבי צילום רחם עוד לא עשיתי.
האם רופא נשים רגיל יוכל להפנות אותי לצילום?
באיזה יום של המחזור עושים את הצילום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפרופ אשכנזי-בהמשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/09/2012שלום דנה
כל רופא נשים יכל להפנות אותך לצילום רחם,רצוי לבצעו לפני הביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרטפ' אשכנזי
לילוש25/09/2012אני נמצאת בטיפול כרגע,האם אני יכולה לבצע את הבדיקה כ10 ימים לפני הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף-לפרופ'
לילוש25/09/2012יש עוד משהו שניתן לעשות ע"מ לשפר את איכויות הטיפול הנכחי?(נעשה פיפל והנצה נעשתה בבלסטוציסטים לפני ההקפאה)
האם יש מקום בו ניתן לבצע צילום רחם במידי(ע"פ ימי המחזור)?(אני בכללית)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בנוסף-לפרופ' - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/09/2012במהלך טיפול אינני ממליץ לבצע צילום רחם,רק במחזור טבעי לפני הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)