מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאחר החזרהטליה26/09/2012
לכבוד הרופאים! שבועיים לאחר החזרה בדיקת BETA175. לאחר יומיים BETA530.היו לי הפרשות דמיות, קיבלתי בנוסף לטיפול תומך זריקות PROGESTERON. אך אני לא מרגישה שום סימן להריון. בעבר גם היתה לי BETA חיובית ועלייה יפה, אבל זה ניגמר עם גרידה עקב עובר ללא דופק. גם אז לא היו לי סימני הריון. האם כדאי להמשיך טיפול? תודה על תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרה - תגובה
פרופ' שלמה משיח26/09/2012תוצאות הבטה מצוינות. יש סכוי גדול שההריון נימשך תקין. זה שהיה פעם הריון כימי אינו מחייב שגם הפעם יקרה. תמשיכי בתמיכה עם פרוגסטרון, מנוחה ותחזרי ביום חמישי על הבטה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת לתת לך תקווה..
לא מתייאשת..27/09/2012מאמי לי יש ילדה בת 3 כבר היום וגם היא מטיפול ivf וגם לי לא היו שום סימנים להריון והיו לי בכלל הפרשות דמיות עד שבוע 10 בערך שבשבוע 10 היה לי דימום מאוד מאוד חזק והרופאים לא מצאו מאיכן הוא כי העובר היה בסדר גמור והנה היום אני אמא מאושרת לילדה מדהימה ובניסיונות (4 במספר) לעוד אחד/ת.. אז צאי מהסרטים נשמה יש לך בטא חיובית שמכפילה את עצמה יפה מאוד וזה מה שאמור לעניין אותך על תחפשי סימנים כי לא תמיד יש..בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תמיכה
טליה02/10/2012אני מאוד מודע לך נשמה!!!!!!!! אך כל היומים האלו פשוט סיוט בשבילי..בגלל חגים לא יכולתי לעשות בדיקות נוספות, רק מחר הולכת לרופא לקחת הפניה לUS. אני לא אופטימית לצערי, כעברתי הריון דומה בעבר שלא התפתח בסוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)