לאחר החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לאחר החזרה
    טליה
    26/09/2012

לכבוד הרופאים! שבועיים לאחר החזרה בדיקת BETA175. לאחר יומיים BETA530.היו לי הפרשות דמיות, קיבלתי בנוסף לטיפול תומך זריקות PROGESTERON. אך אני לא מרגישה שום סימן להריון. בעבר גם היתה לי BETA חיובית ועלייה יפה, אבל זה ניגמר עם גרידה עקב עובר ללא דופק. גם אז לא היו לי סימני הריון. האם כדאי להמשיך טיפול? תודה על תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר החזרה - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    26/09/2012

תוצאות הבטה מצוינות. יש סכוי גדול שההריון נימשך תקין. זה שהיה פעם הריון כימי אינו מחייב שגם הפעם יקרה. תמשיכי בתמיכה עם פרוגסטרון, מנוחה ותחזרי ביום חמישי על הבטה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת לתת לך תקווה..

לא מתייאשת..
    27/09/2012

מאמי לי יש ילדה בת 3 כבר היום וגם היא מטיפול ivf וגם לי לא היו שום סימנים להריון והיו לי בכלל הפרשות דמיות עד שבוע 10 בערך שבשבוע 10 היה לי דימום מאוד מאוד חזק והרופאים לא מצאו מאיכן הוא כי העובר היה בסדר גמור והנה היום אני אמא מאושרת לילדה מדהימה ובניסיונות (4 במספר) לעוד אחד/ת.. אז צאי מהסרטים נשמה יש לך בטא חיובית שמכפילה את עצמה יפה מאוד וזה מה שאמור לעניין אותך על תחפשי סימנים כי לא תמיד יש..בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תמיכה

טליה
    02/10/2012

אני מאוד מודע לך נשמה!!!!!!!! אך כל היומים האלו פשוט סיוט בשבילי..בגלל חגים לא יכולתי לעשות בדיקות נוספות, רק מחר הולכת לרופא לקחת הפניה לUS. אני לא אופטימית לצערי, כעברתי הריון דומה בעבר שלא התפתח בסוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו