דקפפטיל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דקפפטיל
    עדי
    26/09/2012

התחלתי להזריק דקפפטיל הרופא אמר לי במשך יון ואז מחכים בערך שבועיים לשאיבה למה ???
    הפרייה קודמת לפני שנים נתנו לי גונאל והתוכנית הייתה אחרת
    הרופא טוען שהיה לי ביוץ ואז לקחתי אחרי כמה ימים את הדקפפטילל
    אפשר קצת סדר קשה לדבר עם הרופא שלי מה ההבדלים בי הדקקפטיל לגונאול ולשאר ???האם כולם יכולים לגרום לציסתות וכו...תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דקפפטיל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקפפטיל - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/09/2012

שלום ,הרופא שלך בחר כנראה בפרוטוקול ארוך המתחיל אאחר הביוץ ולפני קבלת המחזור הטיפולי ,מטרת הדקפפטיל לגרום לדיכוי ההורמונים העלולים לגרום לביוץ מוקדם,ומאפשרים הבשלה אופטימלית של הזקיקים תוך כדי מטן גורמי הביוץ(גונדוטרופינים).פרוטוקול זה הינו פרוטוקול מצויין ובמרבית המקרים עולה על הפרוטוקולים האחרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה פרופ שאלה קטנה

עדי
    26/09/2012

האם הדקפפטיל גורם להשמנה באזור הבטן ובכלל??תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני במצבך..

לא מתייאשת..
    27/09/2012

אני כרגע כבר שבועיים מזריקה דקאפפטיל ואת האמת אין בדיוק השמנה בבטן יש נפיחות כי ההורמונים מנפחים ככה הבנתי ואני עכשו ניראת כמו בחודש שלישי להריון אבל כול זה ירד עם סיום הטיפול..ההבדל בין דקא לבין גונאל זה שדקא הוא מדכא את הביוץ עצמו וגונאל מייצר ביציות יעני גורם לזקיקים לגדול ולהיות מוכנים לשאיבה...בהצלחה לך ולי בטיפול הנוכחי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך על התשובה

עדי
    29/09/2012

אבל גם אני אטרך שיהיו הרבה זקיקים לשאיבה מקווה שהרופא נת טיפול מנתאים לי בהלחה לךךךך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה פרופ שאלה קטנה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    30/09/2012

שלום עדי,דקפפטיל אינו גורם להשמנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו