איחור במחזור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור
    נולי
    26/09/2012

שלום
    אני בת 34.9 שנתיים וחצי בטיפולים ללא הצלחה בנתיים (הפלה אחת). לא ידועה הסיבה לאי הפיריון שלנו. לפני כחודש קיבלתי תשובה שלילית לטיפול מספר 8 והחלטתי לקחת הפסקה של חודשיים במהלכה רצינו לנסות באופן טבעי. קיבלתי מחזור לאחר תשובה שלילית וקרו מספר דברים מוזרים - כשבוע לאחר תחילת המחזור היו לי הפרשות חומות, ערכת ביוץ ביתית לא זיהתה ביוץ כלל ובערך מיום הביוץ המשוער התחילו לי גלי חום שנמשכים עד היום בתכיפות גדולה יותר ויותר
    אני כרגע ב 4 ימים של איחור במחזור (מעולם לא איחר לי בביוץ טבעי) ואין סימנים שמגיע. מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה לכך? (לא קיבלתי דקפפטיל ארוך בטיפול האחרון שלי). האם ייתכן שלא בייצתי כלל? אגב, בדיקת הריון ביתית נתנה תשובה שלילית להריון.
    אשמח לתשובתכם אני לא אוכל לגשת לרופא/בדיקה בשבועיים הקרובים.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור במחזור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור - תגובה

פרופ` דוד בידר
    27/09/2012

עקב טיפולי הפיריון יכולים להיות הפרעות מהסוג שאת מתארת.
    מה שצריך לעשות זה ברור מחזור חודשי שנעשה בעזרת אולטרה-סאונד ודם ואז נוכל לומר לך מה קורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו