מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאחר החזרהגלי28/09/2012
שלום היום קיבלתי את תשובות לאחר החזרת העוברים שהיו לפני ראש השנה , תוצאת בדיקת הדם היא 12. אמרו לי שזה נמוך מאד ולא מעיד על הריון אבל שאמשיך לקחת עדיין את התרופות ואחזור עוד שבוע לב.דם ושייתכן שיהיה בכלזאת הריון - זה כמו נס.
אני באמת מבולבלת האם באמת יכול לקרות נס כזה?? האם קרה דבר דומה למישהי ובסוף היא היית ה בהריון???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/09/2012גלי שלום
את כן בהריון,אולם תשובת הביטה לאחר 12 יום מהנחזרה נמוכה,לפיכך קיימים שלוש אפשרויות
1.הביטה יעלה ויכפיל את עצמו ,ולבסוף יתפתח הריון תקין
2.תתרחש הפלה כימית וערכי הביטה ירדו והתאפסו
3.הביטה תעלה בצורה לא תקינה ואז יהייה צורך לשלול הפלה תוך רחמית או חוץ רחמית.
בהצלחה ביום א עם הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר החזרה
גלי28/09/2012ב12/9 החזירו לי את העובר וב27 קבלתי את תוצאת בדיקת הדם . אם אעשה בדיקה במכשיר ביתי התשובה תהיה חיובית? וואו אני ממש בלחץ הכל מבלבל . אם בבדיקה הבאה ביום רביעי שוב לא יהיה תקין אצטרך לקבל מחזור כשאפסיק את התרופות או שיצטרכו לעשות לי גרידה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר החזרה
גלי28/09/2012מה שמוזר הוא שהיום ואתמול התחלתי להרגיש שאני בהריון זה קשור בכלל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/09/2012שלום אם התוצאות הנמוכות שלך הם 15 יום לאחר ההחזרה,הרי שמדובר בהריון לא תקין המסתיים בהפלה כימית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר החזרה
גלי28/09/2012מה זה הפלה כימית ולמה בכלל אני ממשיכה עוד שבוע לקחת אסטרופרם ואנומטריון?
גלי28/09/2012זה לא מזיק סתם לקחת את ההורמונים לאחר התוצאות? אני יכולה להפסיק לקחת אותם על דעת עצמי?מצטערת מראש על כמות השאלות אבל אני באמת בלחץ ואף רופא לא הסביר לי את כל הדברים הנל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/09/2012שלום ,תוצאה נמוכה כזו לאחר 15 יום מההחזרה מצביע על הריון לא תקין ,לטעמי לא הייתי ממשיך בטיפול ההורמונלי
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)