הפרשות חלבוניות בצבע חום-אדום

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפרשות חלבוניות בצבע חום-אדום
    שרה
    01/10/2012

שלום ד"ר,
    קרה לימשהו מוזר. התחילה לי הפרשה חלבונית ביום ראשון (אתמול) בצהריים, אבל הפעם היא הייתה בצבע חום-אדמדם כהה.
    בנוסף קיימתי יחסים בערב והיום בבוקר כשקמתי היה לי שוב הפרשה חלבונית מוכתמת ובשירותים נשפך קצת זרע שנשאר וגם הוא היה באותו צבע.
    האם זה תקין?
    אני בת 26 נשואה ללא ילדים ועוברת טיפולי פוריות.
    יש מצב שזה קשור לטיפולים? אני בסבב שלישי של פיוריגון. בטיפולים הקודמים לא היו לי תופעות כאלה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת קטנה

שרה
    01/10/2012

היום זה היום ה-8 שאני מזריקה פיוריגון 50.
    ביום שישי הייתי במעקב זקיקים ונצפו שני זקיקים אחד בכל שחלה בגדלים 11 ו-13 ועובי רירית 8.
    מחר בבוקר ביקורת.

לפני חודשיים עשיתי צילום רחם ויצא תקין.

אף פעם ההפרשות החלבוניות לא היו לי בצבע כזה. הן תמיד היו שקופות לבנבנות אבל הפעם הן היו בצבע מוכתם וזה קצת מדאיג אותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת קטנה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    01/10/2012

שלום שרית
    אינני רואה סיבה לדאגה,בעקבות ריבוי ההפרשות הצוואריות(צואר הרחם) יתכן לפעמים גוון דמי עקב גירוי מקומי ,גם לאחר יחסים,אם התופעה תמשך כדאי שהרופא יבדוק אותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו