בדיקות המטולוג

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקות המטולוג
    הילה
    02/10/2012

שלום רב!
    האם למי שאביה בעברו קיבל התקף לב (שלא ידע על כך) וצונתר, היינו מוגדר כסובל ממחלת לב, - אני, בטרם התחלת טיפולי פוריות עם הורמונים וכו' - צריכה להביא אישור מהמטולוג שאין לי בעיות קרישיות וודאי ישלח למיפוי לב, בקיצור שהמטולוג יאשר התחלת טיפולים.
    זה סביר? כי לא מופיעה דרישה שכזו בדפי ההסבר של בנקי זרע בבי"ח.
    וגם אירועי הלב שעברה אורלי וילנאי, הוזכרו.
    האם יש סכנה לבבית בטיפול בהורמונים? (כי אני יותר חוששת מסרטן, ו/או התפרצות סכרת (אבי גם חולה סכרת סוג 2).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות המטולוג

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות המטולוג - תגובה

פרופ` דוד בידר
    02/10/2012

באופן כללי לא צריך אישור של המטולוג.
    אין סכנה בטיפולים שאנחנו עושים ללב וכדומה.
    אך כיום יש יותר ויותר ניסיון מצד רופאים לכסות את עצמם מפני כל תביעה אפשרית,
    ולכן כל סיפור של התקף לב במשפחה או אירוע מוחי וכדומה גורם לרופא להפנות לקרישיות יתר.
    אני אישית לא עושה את זה וגם אין תקנות כאלה במשרד הבריאות.
    אישית אני לא חושב שיש לך מה לחשוש.
    הסיפור של וילנאי הוצא מהקשרו ולא הטיפולים הם שגרמו לבעיות שהיו קיימות ונוצרות גם ללא הטיפול.
    הכתבה הייתה מגמתית ורובה לא הייתה נכונה מבחינה רפואית, ונאמרו בה שטויות למכביר.
    בהצלחה בהמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת המטולוג

הילה
    02/10/2012

תודה פרופ' בידר, אתה 10!!! זו היתה תחושתי, של כסת"ח. חבל רק שזה מעכב אותי בלהביא אישורי המטולוג ועוד בדיקות. הגם שהגב' וילנאי גם אסמתית וטענתי שהיא רגישה.... לא עזר לי. בבלפור צריכים יותר רגישות כנראה. כי גם לקבוע תור צריך אישור הרופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת המטולוג - תגובה

פרופ` דוד בידר
    03/10/2012

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו