מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום רופאים יקריםעדי02/10/2012
התחלתי טיפול בדקפפטיל 0.1 לתקופה של 4 יום
היום הוא היום ה8שאני מזריקה והתחילו לי הכתמות וקצת דימום האם זה בסדר ???יש מב שמתחיל לי מחזור האם אני צריכה לקבל מחזור בכלל בתקופה עד לשאיבה ????תודה אשמח לפרוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רופאים יקרים - תגובה
פרופ` דוד בידר03/10/2012לא ברורה התוכנית שקיבלת וג לא ברור מה הכוונה שקיבלת ל4 ימים.
תפרטי קצת יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר בידר שלום
עדי04/10/2012לא 4 ימים הוא אמר לי להתחיל להזריק 14 יום ולעשות בדיקת דם ואז יגיד לי מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר בידר שלום - תגובה
פרופ` דוד בידר04/10/2012הרופא המטפל חייב להסביר לך את הפרוטוקול ואת משמעותו.
מה שקורה בשלב זה אנחנו מנחשים מה הייתה הכוונה אך לך לא ברור מה הולך.
את חייבת לדבר עם המטפל ולומר לו שיסביר לך שוב הכל בפירוט שתביני הכל היטב.
הפרוטוקול הארוך פירושו, אם זה מה שקיבלת באמת, מתחיל בזריקות דיכוי לפני הוסת ועד לשאיבה ובוסת מתחילים בתוספת של הורמונים לגירוי השחלה ולגרום לגדילת זקיקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רופאים יקרים - תגובה
פרופ' שלמה משיח03/10/2012עדי היקרה
אני מניח שקבלת את הפרוטוקול הארוך שבו מתחילים את הדקהפפטיל ביום ה-21 של המחזור. מכאן שזה רגיל ונכון שתקבלי מחזור תוך כדי הזרקת הדקהפפטיל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום פרופסור משיח
עדי04/10/2012מה שאני יודעת שהתחלתי כמה ימים אחרי שבייצתי כך אמר הרופא ואני מזריקה למשך 14 יום צריכה לעשות בדיקת דם ואז לבוא לבקורת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלום פרופסור משיח - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/10/2012שלום ,מטרת הטיפול הארוך לגרום לדיכוי (down regulation)כעבור 14 יום בדיקות הדם ובדיקות האולטרסאונד ואז יתחיל טיפול משולב להשראת ביוץ תוך איזון מקביל עם הדקפפטיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)