שאלה מרוכזת על רצון לקבל מחזור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה מרוכזת על רצון לקבל מחזור
    ליאתי
    05/10/2012

שלום לכם,

אני בת 35 לאחר כריתה של שחלות עקב מחלה. כעת שנתיים אחרי אני בריאה ומנסה להרות בצורה מלאכותית.
    קבלתי פוגילוטון וסיימתי את הכדור האחרון ביום שלישי בלילה וטרם קבלתי מחזור.
    מלבד כאבי גב חזקים וקצת כאבי ראש אין לי הפרשות או רמזים שאקבל מחזור..עד איזה יום עלי להמתין כדי לומר נואש לגבי קבלת המחזור..?
    הייתכן ולא אקבל מחזור?
    ואם כך,אצטרך לקחת חודש שלם של פרוגילוטון כדי להחזיר את המחזור או שישנה אפשרות או כדור אחר שאפשר לקחת אותו פחות זמן?
    בנוסף, רציתי לברר לגבי כדורי אסטרופם-האם אפשר לקבל במקומם נרות מה פחות מזיק מבחינת חשש לסרטן או שזה היינו הך?
    וכמישהי עם היסטוריה של סרטן שחלות (ממנו החלמתי לפני כשנתיים-התגלה בשלב התחלתי אך עברתי חצי שנה כימותרפיה למניעה) האם קבלת ממש מזיק ומעלה את הסיכוןי משמעותית שהסרטן יחזור?מה האלטרנטיבות אם יש..

תודה רבה על העזרה!
    חג שמח ושבת שלום.
    ליאתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מרוכזת על רצון לקבל מחזור - תגובה

פרופ` דוד בידר
    06/10/2012

את צריכה לקבל וסת. הדימום לאחר פרוגילוטן יכול להגיע בין יום 3 ל 7 אחרי הכדור האחרון.
    לגבי נרות- זה לא משנה כי בכל מקרה זה עניין של הספיגה ולא הדרך בה לוקחים ,כך שזה לא משנה.
    לדעתי לקיחת אסטרופם לא קשורה לעניין מחלת השחלות אך על כך כדאי גם להתייעץ עם הרופא המטפל.
    במקרה ואץ לקראת תרומת ביציות אסי זה הטיפול היחיד מה עוד שבהריון רמות ההורמונים פי כמה יותר גבוהים .
    אני חושב שאין קשר בין הטיפול לסיכון יתר לסרטן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

ליאתי
    06/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו