מתי ליטול את האסטרופם?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מתי ליטול את האסטרופם?
    ליאתי
    07/10/2012

שלום רב,

אחרי ארבעה ימים מורטי עצבים קבלתי מחזור,בהתחלה היה דימומון ועכשיו ממש דימום.
    אני מקווה שזכרתי נכון וזה בסדר שנטלתי כדור אחד עכשיו.
    הרופא שלי בחופש והאחות אמרה לי לפני מספר ימים שכשאקבל מחזור שאקח שלושה כדורים.וניתן ליטול שניים יחד.
    במרשם רשום שאסור בשום פנים לטול שניים יחד.
    אשמח לדעת-

1) האם נכון שלקחתי כדור אחד עתה - שעה 3:00 לפנות בוקר,היום הראשון למחזור.
    אם זו טעות האם להפסיק מחר ומתי כן לנטול את הכדור?

2)האם אכן כדאי לי ליטול שני כדורים יחד במידה ושכחתי לקחת כדור בצהריים?

3) אם איני טועה הרופא שלי התכוון שאקח נרות,האם אוכל במהלך שבוע הבא להחליף את הטיפול לנרות במקום כדורים מבלי שזה יפגע בסיכויי ההצלחה שלי להרות?(מעוברים מוקפאים).

תודה מראש,
    ליאתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתי ליטול את האסטרופם?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי ליטול את האסטרופם? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/10/2012

שלום,נתן לקחת לפי הצורך גם שלושה כדורי אסטרופם ללא כל בעיה,וולפי סדר האירועים שאת מתארת לקחת במועד הרצוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!!

ליאתי
    07/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטרופם כדורים או נרות?

ליאתי
    08/10/2012

שלום לכלם,

תודה על כל התשובות היעילות והמעולות.
    רציתי לקבל תשובה גם לשאלתי האם אוכל להליף לאחר שבוע של נטילת כדורים את הכדורים בנרות של אסטרופם מבלי שזה יפגע ביעילות הטיפול..

בנוסף,אני נוטלת פרנטל-תוספות ויטמינים לנשים הרות ומניקות האם זה בסדר שאני נוטלת זאת יחד עם האסטרופם?

כמו כן,מאז המחזור הבטן התנפחה לי כאילו אני בחודש שישי האם זה תקין,האם זה בגלל האסטרופם?

אשמח למענה על שלוש שאלותי..תודה וחג שמח:)

ליאתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטרופם כדורים או נרות? - תגובה

פרופ` דוד בידר
    08/10/2012

אין נרות של אסטרופם. אומנם ישנתחליף אחר למתן אסטרוגן וגינוי אך הייתי ממליץ להמשיך דרך הפה.מינון שח שני כדורים ביום זה מספיק ויוריד את הנפיחות של הבטן.
    אפשר לקחת גם פרנטל בתקופה זו, ביחד. 

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חן חן,תודה

ליאתי
    08/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי ליטול את האסטרופם? - תגובה

ד''ר ישראל וגמן
    08/10/2012

כפי שכתב חברי אין סכנה בלקיחת יותר מכדור אחד ליום. מאמין שאת הנרות את תצטרכי לקחת כאשר הרירית תיהיה מוכנה לקליטת העברים ומתי עליך יהיה לקחת בודאי שרופאך ינחה אותך. בשלב זה השארי עם האסטרופם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חן חן גם לך,תודה

ליאתי
    08/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו