מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתי ליטול את האסטרופם?ליאתי07/10/2012
שלום רב,
אחרי ארבעה ימים מורטי עצבים קבלתי מחזור,בהתחלה היה דימומון ועכשיו ממש דימום.
אני מקווה שזכרתי נכון וזה בסדר שנטלתי כדור אחד עכשיו.
הרופא שלי בחופש והאחות אמרה לי לפני מספר ימים שכשאקבל מחזור שאקח שלושה כדורים.וניתן ליטול שניים יחד.
במרשם רשום שאסור בשום פנים לטול שניים יחד.
אשמח לדעת-
1) האם נכון שלקחתי כדור אחד עתה - שעה 3:00 לפנות בוקר,היום הראשון למחזור.
אם זו טעות האם להפסיק מחר ומתי כן לנטול את הכדור?
2)האם אכן כדאי לי ליטול שני כדורים יחד במידה ושכחתי לקחת כדור בצהריים?
3) אם איני טועה הרופא שלי התכוון שאקח נרות,האם אוכל במהלך שבוע הבא להחליף את הטיפול לנרות במקום כדורים מבלי שזה יפגע בסיכויי ההצלחה שלי להרות?(מעוברים מוקפאים).
תודה מראש,
ליאתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי ליטול את האסטרופם? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/10/2012שלום,נתן לקחת לפי הצורך גם שלושה כדורי אסטרופם ללא כל בעיה,וולפי סדר האירועים שאת מתארת לקחת במועד הרצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!
ליאתי07/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרופם כדורים או נרות?
ליאתי08/10/2012שלום לכלם,
תודה על כל התשובות היעילות והמעולות.
רציתי לקבל תשובה גם לשאלתי האם אוכל להליף לאחר שבוע של נטילת כדורים את הכדורים בנרות של אסטרופם מבלי שזה יפגע ביעילות הטיפול..
בנוסף,אני נוטלת פרנטל-תוספות ויטמינים לנשים הרות ומניקות האם זה בסדר שאני נוטלת זאת יחד עם האסטרופם?
כמו כן,מאז המחזור הבטן התנפחה לי כאילו אני בחודש שישי האם זה תקין,האם זה בגלל האסטרופם?
אשמח למענה על שלוש שאלותי..תודה וחג שמח:)
ליאתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרופם כדורים או נרות? - תגובה
פרופ` דוד בידר08/10/2012אין נרות של אסטרופם. אומנם ישנתחליף אחר למתן אסטרוגן וגינוי אך הייתי ממליץ להמשיך דרך הפה.מינון שח שני כדורים ביום זה מספיק ויוריד את הנפיחות של הבטן.
אפשר לקחת גם פרנטל בתקופה זו, ביחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן חן,תודה
ליאתי08/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי ליטול את האסטרופם? - תגובה
ד''ר ישראל וגמן08/10/2012כפי שכתב חברי אין סכנה בלקיחת יותר מכדור אחד ליום. מאמין שאת הנרות את תצטרכי לקחת כאשר הרירית תיהיה מוכנה לקליטת העברים ומתי עליך יהיה לקחת בודאי שרופאך ינחה אותך. בשלב זה השארי עם האסטרופם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן חן גם לך,תודה
ליאתי08/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)