רציתי לשאול משהו

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רציתי לשאול משהו
    לא מתייאשת..
    07/10/2012

אני מזריקה כבר 3 ימים מונוגון 150 (2 קפסולות) לבטן אבל אני לא מרגישה כאבים או אי נוחות בשחלות כמו שהייתי מרגישה כשהזרקתי גונאל בטיפולים הקודמים..האיתכן שהמונוגון לא משפיע בכלל בגלל שאני מזריקה לבטן? היה פה רופא אחד שאמר שהיעילות של המונוגון יורדת עם מזריקים תת עורי (לבטן) אז למה האחות אישרה לי להזריק לבטן? קצת בעייתי לי להזריק לעכוז או לרגל לבד ואין מי שיזריק לי כי חגים עכשו ואין אחיות..מה אתם אומרים האיתכן ואין שום השפעה על השחלות והזקיקים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רציתי לשאול משהו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רציתי לשאול משהו - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/10/2012

שלום,השראת הביוץ הינה מסע קצר שלאורכו נעשית התאמת המינון לפי התגובה האינדיוידואלית ,לכן אני מעריך שבביקורת מעקב הזקיקים הראשונה יעשה הרופא התאמה של הטיפול לתגובה,במקומך לא הייתי מוטרד מההזרקה התת עורית,וממשיך איתה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי עוד משהו שמתריד אותי

לא מתייאשת..
    08/10/2012

יש לי בדיקת דם ואלט' ראשון ב10/10 (לאחר קבלת המונוגון במינון של 150) את המחזור אני אמורה לקבל בתאריך 22-23/10 זה נשמע לך בסדר שהשאיבה המשוערת כמו שרשום בתיק היא ל 17/10? אז עם יחזירו לי את העוברים ב19/10 וב 22 אני יקבל מחזור מה עליי לפרש מכך? בחיים לא טיפלו בי ככה כמו הפעם..אני רוצה לציין שאני כבר חודש עם דקאפפטיל והמונוגון התחלתי ב5/10 רק משהו פה לא מסתדר לי..ושוב הכול בגלל החגים..אני מבינה שיש חגים וכו..אבל למה זה צריך לבוא על חשבון המטופלות?בול לפני שנה היה לי סיפור דומה שבסיומו נשאבו ממני רק 5 ביציות והיה עובר אחד שלא שרד..וגם אז לא עשו לי אולט' לפני השאיבה בכלל שבוע לא עשו ושאבו מבלי לדעת עם יש בכלל מה לשאוב ופניתי גם לפרופ' לוננפלד שהוא המנהל של בסורוקה בפוריות וזה ממש לא עזר כמו שזה נראה עכשו..כלומר אני בדעה של עם יש חגים והם מודעים לכך שיהיו שיבושים בעבודתם אז שלא יקבעו טיפולים לזמן הזה..אתה מסכים איתי שמשהו כאן לא כשורה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי עוד משהו שמתריד אותי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    10/10/2012

שלום
    ברצוני לציין בפנייך שהטיפול בדקקפפטיל שקיבלת ביטל את המאפיינים של המעגל ההורמונלי שלך ,ועכשיו את נתונה לחסדי הטיפול החדש -אם הטיפול שלך בזריקו להשראת ביוץ החל ב5/10 הרי שמחזור הווסת שלך יהייה לקראת סופ חודש אוקטובר או תחילת נובמבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו