בדיקת דם בטא תוצאה 2

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת דם בטא תוצאה 2
    שני רינת
    28/02/2008

אני בחורה בת 27 וחצי בגיל 15 קיבלתי ווסת בפעם הראשונה ומאז לא קיבלתי יותר
    התחלתי לקחת גלולות למניעת הריון בגיל 15 וזה מה שנתן לי ווסת סדירה כאשר הייתי עושה הפסקות עם גלולות לא הייתי מקבלת בכלל ווסת לפני כחודשיים התחלתי טיפולים על מנת להיכנס להריון הרופא אמר לי שיש לי שחלות פוליציסטיות ועודף טוסטסטרון התחלתי לקחת כדורים לקבלת ווסת שהרופא נתן לי ולאחר מכן אמר לי ביום החמישי לווסת להתחיל איקאקלומין 2 ליום למשך 5 ימים והייתי במעקב זקיקים והטיפול לא הלך טוב כי פיספסתי את מועד הביוץ.
    לאחר מכן שוב נתן לי הרופא כדורים לקבל ווסת ולהתחיל שוב ביום החמישי איקאקלומין 3 ליום למשך 5 ימים לאחר מכן זיהה הרופא זקיק בגודל 17 מ"מ ואמר לי מתי בערך יהיה הביוץ אני ובן זוגי התחלנו לעבוד מאותו יום כדי לקחת ריזיקה שיהיה בסדר ומשהו ייקלט התאריך שבו ביקרתי אצל הרופא היה ה 12/02/2008 יום לפני זה סיימתי את האיקאקלומין הרופא אמר ששבוע הבא יהיה ביוץ
    וקבע לי תור נוסף ל 19/02/2008 באותו היום ראה כי הזקיק כבר לא קיים בין ה 12/02/2008 ל 19/02/2008 עבדנו כמעט כל יום אני ובן זוגי הרופא אמר לי לעשות בדיקת הריון ב 04/03/2008 וגם אמר לי בדיקת שתן ולא דם. אני לא הקשתי ועשיתי אתמול 27/02/2008 בדיקת דם בטה הבדיקה הראתה על תוצאה 2 האם עשיתי מוקדם מידי את הבדיקה והאם כדי לעשות שוב בדיקה שבוע הבא. הרופא אמר לי שבמידה ולא ניקלטתי עליי להתחיל שוב בכדורים לקבלת ווסת ולאחר מכן שוב טיפול איקאקלומין 3 ליום האם זה טוב כבר שיהיו 3 מחזורים של איקאקלומין?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת דם בטא תוצאה 2

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטא תוצאה 2

פרופ' שחר קול
    28/02/2008

התוצאה שלילית לגבי הריון, אך עדיף לבצע שוב ביום שניקבע.
    אין טעם להיחפז...
    כל דבר בעיתו.
    יש סיכוי טוב להריון, שכן הטיפול מביא לביוץ.
    אם לא במחזור הזה - אולי בחודש הבא?
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו