כניסה להריון אחרי זיהוי ביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כניסה להריון אחרי זיהוי ביוץ
    אני
    08/10/2012

רופאים יקרים שלום,

אני בת 34. מחזור חודשי מגיע כל 28-35 יום (משתנה מחודש לחודש). משתמשת החודש לראשונה בערכה ביתית לזיהוי ביוץ בשתן. חוזרת על הבדיקה מדי יום בסביבות 17-18:00 אחה"צ. עד כה לא זוהה ביוץ.

שאלותיי:

1. בהנחה שמזוהה ביוץ (לדוגמה - היום אחה"צ), כמה זמן אחרי הזיהוי בבדיקה הביתית מומלץ לקיים לראשונה יחסי מין?

2. בהנחה שספירת הזרע תקינה ואין בעיית פוריות ידועה אצל האישה או הגבר - האם כדאי לקיים יחסים מדי יום מהזיהוי בבדיקה הביתית או שעדיף יום - כן, יום - לא?

3. עשיתי בדיקת דם ל-AMH. התוצאה יצאה 7.4. מה המשמעות (אם ישנה) של תוצאה זו על סיכויי להרות? לציין שעד כה לא ניסיתי להרות..

המון תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד כמה נתונים..

אני
    08/10/2012

בדיקות דם מלפני חצי שנה, ביום 3 למחזור:

prolactin - 180
    FSH - 4.3
    LH - 6.5
    E2 - 150
    TESTOSTERONE TOTAL - <1.5

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כניסה להריון אחרי זיהוי ביוץ - תגובה

ד''ר ישראל וגמן
    08/10/2012

ראשית לא כתבת כה זמן את מנסה להרות אם זה זמן קצר ואם הכל בסדר הן אצלך והן אצל בעלך למה למהר עם כל מיני ערכות. מוממלץ לקיים יחסי מין כל 36-48 שעות החל מיום תחילת ההופעה של עלית הורמון ה LH שנבדק בערכה,עם זרע תקין אין צורך בקיום יום יומי
    בדיקת AMH הינה בדיקה המצביעה על הרזרבה השחלתית שלך והתוצאה שאת מצביעה עליה היא תקינה בגיל מתקדם יותר היא תיהיה נמוכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו