זכויותיי להמשך טיפוליי IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זכויותיי להמשך טיפוליי IVF
    מורן
    10/10/2012

אני בת 42.5 ללא ילדים ובשנתיים האחרונות עברתי 8 טיפוליי IVF ללא הצלחה בקופת חולים לאומית. אתמול נאמר לי שזה הטיפול האחרון שאני זכאית לו. יש לציין שבטיפול האחרון הוחדרו שני עוברים אך הם לא נקלטו. האם יש פיתרון למצב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכויותיי להמשך טיפוליי IVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכויותיי להמשך טיפוליי IVF - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    10/10/2012

האמירה של קופ״ח לאומית לגביך אינה נכונה. בלאומית קבעו- בצורה שרירותית לחלוטין,- שהם יתנו רק 7 טיפולי ivf במערכת הפרטית ולאחריהם המטופלת חיבת לעבור למערכת הציבורית. מכאן כמה הצעות: 1. מכיון שהקביעה הזו שרירותית וסל הבריאות מאפשר כמה טיפולים שצריך עד גיל 45, אני מחכה כבר לנציגי הציבור שיתקפו החלטה שרירותית זו של לאומית שאינה קימת בקופות החולים האחרות. 2. אם אין לך כוח למאבקים (וזה חבל) אז את יכולה לעבור ליחידת אי וי אף ציבורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת לפרופסור משיח - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    10/10/2012

הרופא המייעץ לקופת חולים לאומית הוא דר' יעקב לברון ואני מייעץ לפנות אליו עם שאלותיך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו