מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביווץ....או לא?לירון12/10/2012
אני ובעלי מנסים כבר כמעט 5 חודשים להרות לא הצלחה. בהתחלה הכל היה ספונטני אבל אחרי 3 חודשים התחיל קצת לחץ. הגברנו את התדירות ולא עזר. אז קנינו ערכת ביוץ בייתית כדי לכוון נכון ובדקתי במשך שבועיים בערך ולא מצאנו ביוץ ולבנתיים התחלו לי תופעות שהיו ממש תואמות לכל התופעות שקורות בתחילת ההריון.
כשהבנתי שאני לא בהריון עשיתי בדיקות דם ובלוטת התריס והכל יצא תקין וחוץ מלחץ או משהו ויראלי לא היה הסבר לשיגעון שתקף אותי.
בעלי עשה בדיקת זרע שיצאה תקינה אך גבולית (לא זוכרת מה בדיוק אבל יצא לו 10% תקינים במקום 14%).
גם המחזורים האחרונים שלי היו דיי דלילים ונמשכו רק 3 ימים.
הרפאה נתנה לי לעשות "ריסטרט" עם פרברה להביא מחזור ולבדוק זקיקים, המחזור הגיע שוב קליל כהרגלו והתחלתי לבדוק זקיקים. ביום 11 ו-13 ו-15 למחזור נצפו מספר זקיקים קטנים (עד גודל 10 או פחות) בכל שחלה עובי רירית 6.6
לפי הרופאה דיי הספדנו את החודש והיא המליצה לי שחודש הבא להמשיך לנסות עם בדיקת זקיקים לעקוב ולראות או אם אני ממש לחוצה ורוצה לקחת אקיקלומין בשביל לעודד ביוץ ואז להגביר את הסיכויים, בכול אופן לא המליצה לי לקחת אקלומין לחודש ואם לא לקבוע תור למרפאת פוריות כי מדובר בשנינו שכנראה קצת "בעייתים".
שילשום היה היום ה20 למחזור והחלטתי לבדוק שוב בבדיקת ביוץ ביתית ויצא חיובי ביוץ.גררתי את בעלי למיטה, אך תוך כדי כאב לי קצת באיזור הפנימי של האגן בצדדים.
אתמול בבוקר אחרי בדיקת זקיקים שהראת שכלום לא השתנה מהפעם האחרונה הבנתי שיש בעיה. בערב שוב עשיתי בדיקת ביוץ ושוב יצא חיובי (הייתכן?) ושוב גררתי את בעלי למיטה רק שהפעם באמת כאב לי והפסקנו.
הבוקר אני מרגישה תחושה קטנה של כאב בעיקר בצד שמאל בתנוחות ומצבים מסויימים
כאילו נמתח לי שריר פנימי קרוב למותן שמאל למטה. ואתמול היו לי הפרשות ובניגוב מצאתי שריד מש קטנקן של פס דם.
מה משמעות התצואות האלו ומה כדאי או עליי לעשות עכשיו???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביווץ....או לא? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/10/2012שלום,הנסיבות שאת מתארת מחייבות פניה לרופא פריון ולו רק בגלל ההיבט הנפשי השלילי והשלחותיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)