תמיכה לאחר החזרת עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תמיכה לאחר החזרת עוברים
    קרן
    14/10/2012

שלום, בת 37 אחרי 8 הפריות, בטיפול האחרון נקלט הריון שנפל בשבוע 7. ועכשיו אחרי 4 חודשים אני לפני טיפול חדש. הפרוטקול שלי קבוע ובנוי מ גונל, צטרוטייד ולבוריס. לביוץ לפני שאיבה 2 דקפטטיל ופרגניל. זה הפרוטוקול היחיד שמניב אצלי ביציות (9-13 בשאיבה) תמיד מחזירים את כל אלה שעברו הפריה (5-7 רובם יפים בעלי 6-8 תאים) ולתמיכה קיבלתי עד היום נרות אוטרוגיסטן עם זירקות לשריר או פרגניל במינון נמוך או גסטון.
    לדעת הרופא הבעיה בקליטה היא בתמיכה לאחר ההחזרה ולכן הפעם הוא מציע שנעשה שאיבה, נקפיא את העוברים ונעשה החזרה רק אחרי חודש שאני נקייה מהורמונים ובלי תמיכה בכלל. שאלות:
    1. האם יש תמיכה נוספת שלא ציינת לעיל וניתן לנסות (חוץ מאוביטרל שלא נספג אצלי בגוף)?
    2. מה הסיכויים לקליטת הריון ללא תמיכה בכלל (בחודש ללא הורמונים)?
    3. האם איכות הביציות תיפגע בשל ההקפאה?
    4. האם יש לך רעיון לפתרון נוסף?

תודה רבה וסליחה על התאור הארוך.

נ.ב: זרע של בעלי תקין, אך תמיד ההפריות נעשות במיקרומניפולציה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמיכה לאחר החזרת עוברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמיכה לאחר החזרת עוברים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/10/2012

שלום דינה
    הטיפול שאת מקבלת והתמיכה ראויים ,לטעמי הקפאת העוברים מפחיתה את הסיכוי,יתכן וביצוע פיפל לפני הטיפול ישפר את סיכויי ההשתרשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת פיפל

קרן
    14/10/2012

תודה רבה לך על תשובתך המהריה
    קראתי בזכותך רק עכשיו על בדיקת הפיפל ואכן יש אופטימיות זהירה. אני ממש אשמח לבצע בדיקה זו וכולי תקווה שזה יעזור. מאחר וקיבלתי מחזור אתמול וזה אומר שמהיום בערב אני מתחילה עם הגונל, האם יש עוד אפשרות לעשות את הבדיקה במחזור טיפול זה? אולי אחרי המחזור או אחרי השאיבה לפי החזרה? תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת פיפל - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    15/10/2012

דינה שלום
    אם החל המחזור והתחלת את הטיפול לא ניתן לבצע את בדיקת הפיפל-נקווה שתהרי ללא הפרוצדורה הזו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - שאלה אחרונה!

קרן
    15/10/2012

תודה רבה לך על תשובתך ועכשיו מבטיחה שזו שאלה אחרונה.
    האם ע"פ כל מה שכתבתי על היסטורית הטיפולים שלי, כדאי/רצוי/אפשרי/מומלץ לדעתך לעשות הנצה לפני החזרה? איך בכלל יודעים אם "קליפת" הביצית עבה?
    תודה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - שאלה אחרונה! - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    15/10/2012

שלום,בהחלט ניתן לשקול ביצוע הנצה לחלק מהעוברים המוחזרים,ישנם אמצעים להערכת עובי המעטפת של הביצית(zona pellucida )במעבדה,ומלבד זאת ביולוגית מנוסה יכולה להעריך זאת ללא אמצעי עזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו