מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תמיכה לאחר החזרת עובריםקרן14/10/2012
שלום, בת 37 אחרי 8 הפריות, בטיפול האחרון נקלט הריון שנפל בשבוע 7. ועכשיו אחרי 4 חודשים אני לפני טיפול חדש. הפרוטקול שלי קבוע ובנוי מ גונל, צטרוטייד ולבוריס. לביוץ לפני שאיבה 2 דקפטטיל ופרגניל. זה הפרוטוקול היחיד שמניב אצלי ביציות (9-13 בשאיבה) תמיד מחזירים את כל אלה שעברו הפריה (5-7 רובם יפים בעלי 6-8 תאים) ולתמיכה קיבלתי עד היום נרות אוטרוגיסטן עם זירקות לשריר או פרגניל במינון נמוך או גסטון.
לדעת הרופא הבעיה בקליטה היא בתמיכה לאחר ההחזרה ולכן הפעם הוא מציע שנעשה שאיבה, נקפיא את העוברים ונעשה החזרה רק אחרי חודש שאני נקייה מהורמונים ובלי תמיכה בכלל. שאלות:
1. האם יש תמיכה נוספת שלא ציינת לעיל וניתן לנסות (חוץ מאוביטרל שלא נספג אצלי בגוף)?
2. מה הסיכויים לקליטת הריון ללא תמיכה בכלל (בחודש ללא הורמונים)?
3. האם איכות הביציות תיפגע בשל ההקפאה?
4. האם יש לך רעיון לפתרון נוסף?
תודה רבה וסליחה על התאור הארוך.
נ.ב: זרע של בעלי תקין, אך תמיד ההפריות נעשות במיקרומניפולציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/10/2012שלום דינה
הטיפול שאת מקבלת והתמיכה ראויים ,לטעמי הקפאת העוברים מפחיתה את הסיכוי,יתכן וביצוע פיפל לפני הטיפול ישפר את סיכויי ההשתרשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת פיפל
קרן14/10/2012תודה רבה לך על תשובתך המהריה
קראתי בזכותך רק עכשיו על בדיקת הפיפל ואכן יש אופטימיות זהירה. אני ממש אשמח לבצע בדיקה זו וכולי תקווה שזה יעזור. מאחר וקיבלתי מחזור אתמול וזה אומר שמהיום בערב אני מתחילה עם הגונל, האם יש עוד אפשרות לעשות את הבדיקה במחזור טיפול זה? אולי אחרי המחזור או אחרי השאיבה לפי החזרה? תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת פיפל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2012דינה שלום
אם החל המחזור והתחלת את הטיפול לא ניתן לבצע את בדיקת הפיפל-נקווה שתהרי ללא הפרוצדורה הזו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - שאלה אחרונה!
קרן15/10/2012תודה רבה לך על תשובתך ועכשיו מבטיחה שזו שאלה אחרונה.
האם ע"פ כל מה שכתבתי על היסטורית הטיפולים שלי, כדאי/רצוי/אפשרי/מומלץ לדעתך לעשות הנצה לפני החזרה? איך בכלל יודעים אם "קליפת" הביצית עבה?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה - שאלה אחרונה! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2012שלום,בהחלט ניתן לשקול ביצוע הנצה לחלק מהעוברים המוחזרים,ישנם אמצעים להערכת עובי המעטפת של הביצית(zona pellucida )במעבדה,ומלבד זאת ביולוגית מנוסה יכולה להעריך זאת ללא אמצעי עזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)