מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לד"ר קול המקסיםאמאני28/02/2008
אני מודה לך מקרב לב בטיפול הזה אתה נתנתה לי תשומת לב לא הרגשתי שאני לבד תמיד עזרתה לי אני מבקשת סליחה שהצקתי לך בטלפון בשאלות שלי תמיד עניתה לי ותמיד נתנתה לי כוח להמשיך תודה לך ולכל הרופאים העוזרים לנו כי באמת תשובה קטנה מכם עושה לנו הרבה כל הכבוד ותמשיכו כך האמת יש לי הרבה מה להגיד לך בראש ולא מצליחה לכתוב את זה במילים תודה תודה תודה. לכל המטופלות אני ממליצה בחום על ד"ר קול המקסים ובהצלחה לכולנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה ובהצלחה
פרופ' שחר קול29/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' קול: ברכות למועמדות לאות המופת
מורן29/02/2008בהמשך לאמאני ולכל שאר הבנות שמברכות ומודות: תודות לד"ר ישי וקול על הסבלנות והידע וברכות לדר' קול על המועמדות לאות המופת לרופא לשנת 2008. קטעים מתוך ההמלצה: "ד"ר שחר קול הוא רופא משכמו ומעלה ואדם נדיר באיכויותיו. מאותם רופאים יחידי סגולה שכל מעייניהם נתונים לטובת חוליהם וקידום האינטרסים שלהם... אדם בעל יושרה יוצאת דופן שהאתיקה המקצועית היא נר לרגליו, רופא דגול שרואה בחוליו קודם כל בני אדם ועוטף אותם במקצועיות בלתי מתפשרת, אכפתיות, מסירות אין קץ ואנושיות.
"ד"ר קול איש מקצוע אמיתי, קשוב, נינוח, נוסך ביטחון ושקט נפשי בחוליו ובעל מספר מרשים של הצלחות, קרי הריונות ותינוקות בריאים בקרב משפחות שמייחלות לעיתים שנים לילד."
"מטופלים רבים מתפעלים מיכולותיו המקצועיות של ד"ר קול באבחון וטיפול, ממיומנותו הרבה בפרוצדורות פולשניות ומעדינותו הגדולה במגעו עם חוליו. בקיאותו ונסיונו הם שם דבר בקרב מטופליו ועמיתיו, והוא נחשב לאומן מבחינה מקצועית. הוא משקיע מחשבה רבה בכל מטופלת ומתאים טיפול ייחודי לכל זוג, בהתאם לאבחון המדויק של בעיותיהם והעדפותיהם האישיות..."
"ד"ר קול אדם נדיר באופיו, ישר ואמין, המפגין מסירות נפש ללא גבולות, אצילי ואכפתי, מלאך שמשקיע מכל הלב ואינו מצפה לכל תמורה או הוקרה - שכרו הוא תוצאות טיפוליו.
זהו אדם מחונן, רופא בחסד עליון, אנושי וג'נטלמן. איש סובלני, סבלני, מאיר פנים העונה באריכות לכל שאלה. מנומס, רגוע ומאד מרגיע. רגיש ומתחשב... ד"ר קול מכבד כבוד עמוק כל אדם באשר הוא..."
"ד"ר קול הוא רופא חד ובהיר מחשבה, המפרסם רבות בעיתונים המקצועיים המובילים והמשמש מופת לעמיתיו. למרות הידע המקצועי הרב שלו הוא איש צנוע, אצילי ואנושי אשר שם את האדם שמולו, ולא רק את הליקוי או המחלה, במרכז האינטראקציה שלו עם מטופליו. הוא קשוב ורגיש ויודע להיות שם עבור מטופליו ברגעי צער וייאוש ולנסוך בהם תקווה גם אחרי כשלונות חוזרים. זהו אדם שפועלו המסור למען חוליו נוגד לעיתים את טובתו האישית. רופא שנועד לגדולות בתחומים רבים ובחר, שלא על מנת לזכות בגמול או הכרה ותוך מסירות אין קץ, לקשור את חייו למטרה של הענקת המתנה הגדולה מכל לזוגות עקרים: הבאת ילד לעולם. איש חזון הנותן ועושה מזמנו למען הכלל ולמען המערכת כולה, מתוך אמונה כי עליו לחתור לשיפור הקיים בכל דרך ודרג..."* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר שחר קול מצטרפת לברכות!!!!!
טלי29/02/2008לדר' שחר קול אני מצטרפת לברכות שאתה מועמד לאות המופת לרופא!!!!! באמת מגעי לך. כל הכבוד ותודה שאתה מקדיש לנו מהזמן שלך ועונה לנו ומרגיע אותנו תמיד בסבלנות ותמיד באותו היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב לדר קול! כולנו גאות בך
דנה29/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחר קול - אות המופת לרופא 2008!!!
אורלי29/02/2008לדר שחר קול איחולים לבביים וברכות. מה שכתוב בהמלצה היפה הם דברים מאד נכונים. אני מטופלת שלך לשעבר ובזכותך יש לי ילד מקסים וממשיכה לקרוא בפורום וכל מה שכתוב באות המופת לרופא ממש נכון ובדיוק ממש מה שאני ובעלי מרגישים. ממש כל הכבוד! אולי אנחנו לא יודעים לכתוב כל כך יפה אבל מרגישים שכל מה שכתוב שם נכתב גם מהלב שלנו. תודה על הכל!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאות המופת לרופא - דר' שחר
אורה01/03/2008כל הכבוד לדר' שחר קול והדברים שכתובים באות המופת כל נכונים מניסיוני! למשל: "ד"ר שחר קול הוא רופא משכמו ומעלה ואדם נדיר באיכויותיו. מאותם רופאים יחידי סגולה שכל מעייניהם נתונים לטובת חוליהם וקידום האינטרסים שלהם... אדם בעל יושרה יוצאת דופן שהאתיקה המקצועית היא נר לרגליו, רופא דגול שרואה בחוליו קודם כל בני אדם ועוטף אותם במקצועיות בלתי מתפשרת, אכפתיות, מסירות אין קץ ואנושיות"
וגם: "אדם נדיר באופיו, ישר ואמין, המפגין מסירות נפש ללא גבולות, אצילי ואכפתי, מלאך שמשקיע מכל הלב ואינו מצפה לכל תמורה או הוקרה - שכרו הוא תוצאות טיפוליו. "
אנחנו גאות בך! טוב לראות שיש מסגרת כזאת שמעריכה רופאים שמשקיעים בנו.
תודה תודה לך דר' שחר על כל ההשקעה במטופלות. מי יתן וכל הרופאים יהיו כמוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד!!
טל01/03/2008כל הכבוד לדר קול שחר!
הדברים שכתובים באמת מאד מרגשים ואנחנו רוצות להודות לך ולד ישי על הזמן שאתם מקדישים לנו למרות שאתם כל כך עסוקים בעבודה ומשיקיעים כל כך הרבה במטטופלים.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לברכות! תודה לך ד"ר יקר
טלטל01/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שחר: דברים מרגשים - רופא מדהים
יעל01/03/2008הדברים שכתובים פשוט העלו לי דמעות בעיניים ומעידים על רופא תותח ומדהים שאין שני לו.
אתה גדול מהחיים!!!! כל הכבוד מגיע לך בגדולללללללללללללל.
באמת שאתה המופת של רופא!
ותודה שאתה עוזר לנו כל כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקול: רופא למופת ואדם נדיר באופיו!
אביטל02/03/2008שפע ברכות ואיחולים לדר' קול!
תודה למי שהביא לידעתנו על אות המופת לרופא לדר' קול.
חשוב שנדע דברים כאלה כשאנחנו בוחרות רופא פוריות כי אין לנו הרבה מקורות אינפורמציה אמינים על רופאים, רק שמועות בדרך כלל.
הדברים באות המופת מדהימים וגורמים לנו להעריך את הרופא עוד יותר ולדעת שמדובר ברופא יוצא דופן מהשורה הראשונה שמקדיש את כולו למטופלות שלו.
תודה מקרב לב לדר' קול שלמרות ההצלחה והפרסום עדיין מוכן להקדיש לנו מזמנו ומהידע שלו בפורום ולענות בסבלנות לכל השאלות שלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה לברך גם - כל הכבוד לדר' קול
טלי02/03/2008כל הכבוד ואיחולים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' קול - המלצה ממש מרגשת
גלית03/03/2008ההמלצה ממש מרגשת! טוב שיש לנו כאלה רופאים כמוכם כאן שאתם גם מומחים וגם אנושיים ואכפת לכם מאיתנו. תודה שאתם מקדישים לנו מזמנכם היקר. הלואי שכל הרופאים היו מסורים ומצויינים כמוכם. תודה לכם על הכל, תודה לכם על העבודה הנפלאה פה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה ישנם עוד אנשים...
הילה04/03/2008אין הרבה רופאים ובכלל אין הרבה אנשים בארצנו שמישהו יכתוב עליהם המלצה כמו זו שנכתבה פה על דר' קול. מה שכתוב לא רק מרגש אלא גם גם חשוב מאד ומעיד על אדם מיוחד במינו מכל הבחינות: אנושית, מקצועית, מוסרית וכולי. מחמם את הלב לדעת שיש עוד רופאים כאלה בארצנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון המון תודות לך ד"ר קול!
טלטל04/03/2008מאחלת לך בריאות והרבה אושר ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
שגית04/03/2008האם-לפי הבדיקה יש בעיה לחיכנס להריון באופן טיבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)

