לד"ר קול המקסים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר קול המקסים
    אמאני
    28/02/2008

אני מודה לך מקרב לב בטיפול הזה אתה נתנתה לי תשומת לב לא הרגשתי שאני לבד תמיד עזרתה לי אני מבקשת סליחה שהצקתי לך בטלפון בשאלות שלי תמיד עניתה לי ותמיד נתנתה לי כוח להמשיך תודה לך ולכל הרופאים העוזרים לנו כי באמת תשובה קטנה מכם עושה לנו הרבה כל הכבוד ותמשיכו כך האמת יש לי הרבה מה להגיד לך בראש ולא מצליחה לכתוב את זה במילים תודה תודה תודה. לכל המטופלות אני ממליצה בחום על ד"ר קול המקסים ובהצלחה לכולנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר קול המקסים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה ובהצלחה

פרופ' שחר קול
    29/02/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר' קול: ברכות למועמדות לאות המופת

מורן
    29/02/2008

בהמשך לאמאני ולכל שאר הבנות שמברכות ומודות: תודות לד"ר ישי וקול על הסבלנות והידע וברכות לדר' קול על המועמדות לאות המופת לרופא לשנת 2008. קטעים מתוך ההמלצה: "ד"ר שחר קול הוא רופא משכמו ומעלה ואדם נדיר באיכויותיו. מאותם רופאים יחידי סגולה שכל מעייניהם נתונים לטובת חוליהם וקידום האינטרסים שלהם... אדם בעל יושרה יוצאת דופן שהאתיקה המקצועית היא נר לרגליו, רופא דגול שרואה בחוליו קודם כל בני אדם ועוטף אותם במקצועיות בלתי מתפשרת, אכפתיות, מסירות אין קץ ואנושיות.
    "ד"ר קול איש מקצוע אמיתי, קשוב, נינוח, נוסך ביטחון ושקט נפשי בחוליו ובעל מספר מרשים של הצלחות, קרי הריונות ותינוקות בריאים בקרב משפחות שמייחלות לעיתים שנים לילד."
    "מטופלים רבים מתפעלים מיכולותיו המקצועיות של ד"ר קול באבחון וטיפול, ממיומנותו הרבה בפרוצדורות פולשניות ומעדינותו הגדולה במגעו עם חוליו. בקיאותו ונסיונו הם שם דבר בקרב מטופליו ועמיתיו, והוא נחשב לאומן מבחינה מקצועית. הוא משקיע מחשבה רבה בכל מטופלת ומתאים טיפול ייחודי לכל זוג, בהתאם לאבחון המדויק של בעיותיהם והעדפותיהם האישיות..."
    "ד"ר קול אדם נדיר באופיו, ישר ואמין, המפגין מסירות נפש ללא גבולות, אצילי ואכפתי, מלאך שמשקיע מכל הלב ואינו מצפה לכל תמורה או הוקרה - שכרו הוא תוצאות טיפוליו.
    זהו אדם מחונן, רופא בחסד עליון, אנושי וג'נטלמן. איש סובלני, סבלני, מאיר פנים העונה באריכות לכל שאלה. מנומס, רגוע ומאד מרגיע. רגיש ומתחשב... ד"ר קול מכבד כבוד עמוק כל אדם באשר הוא..."
    "ד"ר קול הוא רופא חד ובהיר מחשבה, המפרסם רבות בעיתונים המקצועיים המובילים והמשמש מופת לעמיתיו. למרות הידע המקצועי הרב שלו הוא איש צנוע, אצילי ואנושי אשר שם את האדם שמולו, ולא רק את הליקוי או המחלה, במרכז האינטראקציה שלו עם מטופליו. הוא קשוב ורגיש ויודע להיות שם עבור מטופליו ברגעי צער וייאוש ולנסוך בהם תקווה גם אחרי כשלונות חוזרים. זהו אדם שפועלו המסור למען חוליו נוגד לעיתים את טובתו האישית. רופא שנועד לגדולות בתחומים רבים ובחר, שלא על מנת לזכות בגמול או הכרה ותוך מסירות אין קץ, לקשור את חייו למטרה של הענקת המתנה הגדולה מכל לזוגות עקרים: הבאת ילד לעולם. איש חזון הנותן ועושה מזמנו למען הכלל ולמען המערכת כולה, מתוך אמונה כי עליו לחתור לשיפור הקיים בכל דרך ודרג..."

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר שחר קול מצטרפת לברכות!!!!!

טלי
    29/02/2008

לדר' שחר קול אני מצטרפת לברכות שאתה מועמד לאות המופת לרופא!!!!! באמת מגעי לך. כל הכבוד ותודה שאתה מקדיש לנו מהזמן שלך ועונה לנו ומרגיע אותנו תמיד בסבלנות ותמיד באותו היום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזל טוב לדר קול! כולנו גאות בך

דנה
    29/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחר קול - אות המופת לרופא 2008!!!

אורלי
    29/02/2008

לדר שחר קול איחולים לבביים וברכות. מה שכתוב בהמלצה היפה הם דברים מאד נכונים. אני מטופלת שלך לשעבר ובזכותך יש לי ילד מקסים וממשיכה לקרוא בפורום וכל מה שכתוב באות המופת לרופא ממש נכון ובדיוק ממש מה שאני ובעלי מרגישים. ממש כל הכבוד! אולי אנחנו לא יודעים לכתוב כל כך יפה אבל מרגישים שכל מה שכתוב שם נכתב גם מהלב שלנו. תודה על הכל!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אות המופת לרופא - דר' שחר

אורה
    01/03/2008

כל הכבוד לדר' שחר קול והדברים שכתובים באות המופת כל נכונים מניסיוני! למשל: "ד"ר שחר קול הוא רופא משכמו ומעלה ואדם נדיר באיכויותיו. מאותם רופאים יחידי סגולה שכל מעייניהם נתונים לטובת חוליהם וקידום האינטרסים שלהם... אדם בעל יושרה יוצאת דופן שהאתיקה המקצועית היא נר לרגליו, רופא דגול שרואה בחוליו קודם כל בני אדם ועוטף אותם במקצועיות בלתי מתפשרת, אכפתיות, מסירות אין קץ ואנושיות"
    וגם: "אדם נדיר באופיו, ישר ואמין, המפגין מסירות נפש ללא גבולות, אצילי ואכפתי, מלאך שמשקיע מכל הלב ואינו מצפה לכל תמורה או הוקרה - שכרו הוא תוצאות טיפוליו. "

אנחנו גאות בך! טוב לראות שיש מסגרת כזאת שמעריכה רופאים שמשקיעים בנו.
    תודה תודה לך דר' שחר על כל ההשקעה במטופלות. מי יתן וכל הרופאים יהיו כמוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד!!

טל
    01/03/2008

כל הכבוד לדר קול שחר!
    הדברים שכתובים באמת מאד מרגשים ואנחנו רוצות להודות לך ולד ישי על הזמן שאתם מקדישים לנו למרות שאתם כל כך עסוקים בעבודה ומשיקיעים כל כך הרבה במטטופלים.
    תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת לברכות! תודה לך ד"ר יקר

טלטל
    01/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר שחר: דברים מרגשים - רופא מדהים

יעל
    01/03/2008

הדברים שכתובים פשוט העלו לי דמעות בעיניים ומעידים על רופא תותח ומדהים שאין שני לו.
    אתה גדול מהחיים!!!! כל הכבוד מגיע לך בגדולללללללללללללל.
    באמת שאתה המופת של רופא!
    ותודה שאתה עוזר לנו כל כך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קול: רופא למופת ואדם נדיר באופיו!

אביטל
    02/03/2008

שפע ברכות ואיחולים לדר' קול!
    תודה למי שהביא לידעתנו על אות המופת לרופא לדר' קול.
    חשוב שנדע דברים כאלה כשאנחנו בוחרות רופא פוריות כי אין לנו הרבה מקורות אינפורמציה אמינים על רופאים, רק שמועות בדרך כלל.
    הדברים באות המופת מדהימים וגורמים לנו להעריך את הרופא עוד יותר ולדעת שמדובר ברופא יוצא דופן מהשורה הראשונה שמקדיש את כולו למטופלות שלו.
    תודה מקרב לב לדר' קול שלמרות ההצלחה והפרסום עדיין מוכן להקדיש לנו מזמנו ומהידע שלו בפורום ולענות בסבלנות לכל השאלות שלנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה לברך גם - כל הכבוד לדר' קול

טלי
    02/03/2008

כל הכבוד ואיחולים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר' קול - המלצה ממש מרגשת

גלית
    03/03/2008

ההמלצה ממש מרגשת! טוב שיש לנו כאלה רופאים כמוכם כאן שאתם גם מומחים וגם אנושיים ואכפת לכם מאיתנו. תודה שאתם מקדישים לנו מזמנכם היקר. הלואי שכל הרופאים היו מסורים ומצויינים כמוכם. תודה לכם על הכל, תודה לכם על העבודה הנפלאה פה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה ישנם עוד אנשים...

הילה
    04/03/2008

אין הרבה רופאים ובכלל אין הרבה אנשים בארצנו שמישהו יכתוב עליהם המלצה כמו זו שנכתבה פה על דר' קול. מה שכתוב לא רק מרגש אלא גם גם חשוב מאד ומעיד על אדם מיוחד במינו מכל הבחינות: אנושית, מקצועית, מוסרית וכולי. מחמם את הלב לדעת שיש עוד רופאים כאלה בארצנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון המון תודות לך ד"ר קול!

טלטל
    04/03/2008

מאחלת לך בריאות והרבה אושר ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

שגית
    04/03/2008

האם-לפי הבדיקה יש בעיה לחיכנס להריון באופן טיבעי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו