מיואשתתת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מיואשתתת
    ס
    14/10/2012

שלום אני בת 25
    לפני חודש עברתי החזרת 2 עוברים.....
    12 יום לאחר עשיתי בדיקת בטא ויצא תוצאה 11 לפי מה שהבנתי מהאחות
    שזה בדרך כלל מעיד על איזשהי בעיה וההריון לא ישרוד ושהם עוקבים אחרי הבטא
    כמה ימים אחרי זה הלכתי עשיתי בדיקת בטא התוצאה הייתה 111 זה אומר שהכפיל את עצמו ההתרגשות הייתה עצומההה שמחתי מאוד... כמה ימים אחרי זה התחילו הופעות של כתמים בצבע באז ומיד דימום ושהלכתי לעשות בדיקת בטא המספר נשאר אותו הדבר 111
    מכאן הדימומים יום היו יום פסקו.. לאט לאט הם התגברו..... מאוד אפילו יש לציין שהיו כאבי בטן מציקים כל פעם שהיה יוצא דימום וגם בלי יש רגישות בבטן.. אחרי כמה ימים הלכתי לעשות בדיקת בטא התוצאה הייתה 320 אני מיואשתת אף רופא לא מסביר כמו שצריך מה באמת קרה יש לי כאבים בבטן חולשה ודימום כבר יותר משבוע איך אני יכולה לדעת עם קיבלתי מחזור והכל בסדר\ ושאפשר להתחיל מחדש או שמה קורה שם בבטן ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשתתת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשתתת - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/10/2012

שלום ,לדאבוני מדובר בהריון לא תקין,יש לשלול גם אפשרות של הריון מחוץ לרחם ,בשני המצבים גם בהריון תוך רחמי לא תקין ,וגם בהריון מחוץ לרחם יכולים להיות כאבים בבטן תחתונה -את חייבת להיבדק ע"י הרופא המטפל כדי שיכוון אותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו