פרופיל הורמונלי - עזרה בקצה חוט

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרופיל הורמונלי - עזרה בקצה חוט
    רותי
    15/10/2012

אני בת 45, בעברי הריונות ספונטניים ותקינים עד אמצע שנות השלושים, וסת אחרונה לפני קרוב לשלושה חודשים, מחזור לא סדיר, מעוניינת להרות. רופא נשים נתן לעשות פרופיל הורמונלי אך מכיוון שהוסת מבוששת לבוא, ביצעתי את הבדיקה היום, לאחר שעתיים ערות וללא צום. התור לרופא הנשים נקבע לעוד עשרה ימים ואני מעוניינת לדעת בינתיים אם יש סיכוי עבורי להרות, והאם ע"י טיפולים הורמונליים בלבד ניתן לדעתך להשיג הריון?

להלן התוצאות:
    ESTRADIOL E-2 752
    TSH 2.63
    LH 30.60
    FSH 17
    PROLACTIN 122
    PROGESTERON 1.8
    BETA <5

אודה לך על המענה, או קצה של חוט או מידע, אפילו כללי.
    תודה רבה
    אמא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופיל הורמונלי - עזרה בקצה חוט - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    15/10/2012

שלום רותי ,באופן כללי סיכוייך להרות בגיל זה נמוכים,עוד יותר שמדובר גם בהפרעות במחזור הוסת,הנתונים שאת מוסרת אינם מספיקים לצורך הערכה פונקציונלית של המעגל ההורמונלי שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופיל הורמונלי עזרה בקצה חוט

רותי
    17/10/2012

אם כך איך בעצם אוכל לתת בדיקה אפקטיבית? אני בינתיים על וסת שמבוששת לבוא...
    האם יש דרך נוספת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודה לתשובתך

רותי
    18/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופיל הורמונלי עזרה בקצה חוט - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/10/2012

רותי שלום,אני מדגיש את בעיית גילך,גם בתנאים של פרופיל הורמונלי תקין סיכוייך ממוכים ביותר,בכל מקרה אם את רוצה לבצע בדיקה הורמונלית אמינה המשקפת נאמנה את הרזרבה השחלתית שלך בצעי את בדיקת ה-AMH

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו