שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מיכל
    16/10/2012

לפני החזרת עוברים ,נרשם לי פרנדינזון(הפלות חוזרות)
    מדוע?
    האם זה חלק צהתמיכה?
    כיצד לוקחים אותו?מתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/10/2012

מיכל שלום
    מתן סטרואידים בטיפול ניתן באופן אמפירי בהנחה שתהליך ההשתרשות מערב פקטורים אמיונולוגיים(חיסוניים)שיתכן וחושפים את העובר לתהליכי דחיה,ומשבשים את הקליטה וההשתרשות.
    סטרואידים מקטינים במובן זה את התגובה החיסונית,ויתכן ומחלישים את תגובת הדחיה אם היא קיימת,ומכאן המתן שלהם למרות שיעילותם לא הוכחה
    יש לקחתם אחרי האוכל ואידיאלית בשעות הערב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' אשכנזי

מיכל
    16/10/2012

האם הסטרואידים יכולים לשבש את השינה?
    אם הם ניתנים באופן אמפירי אזי לא הוכח שנטילתם מועילה למשהו,האם בכל זאת זה בשילוב פיפל יכול לחזק השרשה?
    אני סובלת מסטרס ומטופלת,האם סטרס יכול לשבש השרשה?(העוברים כן משתרשים אצלי,בזמן האחרון היו לי 2 כימיים)מה בנוסף לכדורים שאני לוקחת יכול לעזור לי?
    האם למניעה של הפלות חוזרות נחוצה תמיכה חזקה יותר מאוטרוגסטן?(תמיכה מקסימלית של 900 מ"ג ליום)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף-לפרופ'

מיכל
    16/10/2012

כתוב לי על החפיסה של הפרנדינזון 2 טבליות עם או אחרי האוכל,האם לוקחים את שנהם ביחד?זה לא מינון גבוה מדי?והאם יש תופעות לוואי?
    אני קצת מפוחדת כי זאת הפעם הראשונה בה אני נוטלת סטרואידים בטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' אשכנזי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/10/2012

מיכל שלום
    עושה רושם שאת מקבלת טיפול מקצועי מאוד ,הלוקח את כל הפרמטרים בחשבון ומנסה לתת לך תשובה הולמת ומכאן השימוש בפיפל,מתן הסטרואידים,והטיפול התומך המסיבי-סה"כ טיפול הולם ומצויין.
    סטרואידים יכולים לשבש את השינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' אשכנזי

מיכל
    21/10/2012

תוכל בבקשה לענות לי על השאלה השניה לגבי המינון של הסטראידים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' אשכנזי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    21/10/2012

שלום,המינון המקובל הינו 10 מ"ג של פרידניזון ליום,או דקסמטזון 0.5 מ"ג פעמיים ביום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו