תחליף ללובריס

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תחליף ללובריס
    קרן
    16/10/2012

שלום, התלתי טיפול לפני יומיים והפרוטוקול שלי בנוי מ: גונל (300 ביום) לאחר 5-6 ימים (ע"פ גודל זקיק) צטרוטייד+לובריס. כמו שציינתי התחלתי כבר עם הגונל ועכשיו הודיעו לי שאין יותר לובריס (בכלל בארץ), אני חייבת לציין שהפרוטוקול הנ"ל הוא היחיד שמניב אצלי ביציות (תמיד היו זקיקים רבים אך ריקים ונסיתי הכל !!!!).
    איזה תרופה יש במקום לובריס שתשתלב עם הגונל והצטרוטייד?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחליף ללובריס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת חשובה לנ"ל

קרן
    16/10/2012

בהמשך להודעה הקודמת, ברצוני לציין כי לא קיבלתי מונפור ומונגון מאחר והם עם לקטוז ואני אלרגית ללקטוז. בלובריס אין לקטוז וזו הסיבה לפרוטוקל הנ"ל.
    בבקשה תשובתך. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחליף ללובריס - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/10/2012

תכשירים אחרים שמכילים LH -מנוגון או מנופור יכולים להחליף את הטיפול המשולב בגונל ולוווריס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגית ללקטוז

קרן
    16/10/2012

נכון, אבל כמו שכתבתי אני אלרגית ללקטוז ובמונפור ובמנגון יש לקטוז. בלבוריס אין.
    במידה ואין פתרון אחר, האם אתה אולי יודע היכן ניתן להשיג את הלובריס באופן פרטי? אולי נשאר באיזה מחסנים וניתן לקנות. כי לא משווקים יותר את הלובריס. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגית ללקטוז - תגובה

פרופ' שחר קול
    16/10/2012

נסי פרגובריס (PERGOVERIS )
    מכיל גונל ולובריס בתכשיר אחד.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך!!!! הצלת אותי!!!

קרן
    16/10/2012

בדקתי את התרופה גם יש במכבי וגם היא ללא לקטוז. הצלת אותי!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו