שאלה דחופה..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה..
    לא מתייאשת..
    18/10/2012

טוב אז אחרי כול הדרך הארוכה שעשיתי (חודש וחצי של זריקות) נשאבו אתמול רק 8 בייציות ומתוכן רק עובר אחד נוצר..אני קצת בדיכאון כזה כי לא נראה לי שהוא זה שיביא אותי להריון כי בפעמים האחרונות כול העוברים התחלקו רק ל 2 תאים ב48 שעות כניראה שגם הוא ככה בגלל זה אמרו לנו להגיע ראשונים להחזרה ממש מוקדם ב7 וחצי על מנת שלא לאבד גם אותו.. העם שמעתם סיפורי הצלחה עם החזרה של עובר אחד בן 2 תאים רק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה.. - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    18/10/2012

באמת הסיכויים עם עובר אחד שאינו מתפתח מעבר ל-2 תאים הם מעטים.
    מציע לעשות רביזיה של כל הנתונים ולנסות חשיבה שונה. לשם כך צריך לקבל את כל הנתונים, כולל פרופיל הורמונלי, מצב הזרע (כולל שברי DNA) הפרוטוקולים הטיפוליים ועוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתשובתך..

לא מתייאשת..
    18/10/2012

כן גם אני יודעת שאין הרבה סיכויי גם לעובר הזה..הרופא שמטפל לי בתיק כבר שינה לי טיפה את הפרוטוקול שבמקום הגונל אני יזריק מונוגון וזו התוצאה לצערי..לבעלי יש בעיית זרע מאוד חמורה הריכוז שלו רק 0.6 בגלל זה הרופאים דילגו על הזרעות כי אין טעם בהם..יש לנו ילדה אחת מהפרייה שמלפני 4 שנים אבל אז העוברים כן החלקו ל6-8 תאים ועכשו כעבור 4 שנים לא מתחלקים טוב..אני בת 28 אגב..מה הסיבה יכולה להיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתשובתך.. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    19/10/2012

שלום,מאחר וילדת בעבר ולא היתה כל בעיה עם איכות הביציות שלך,והשינוי הדרמתי היה באיכות הזרע של בעלך,לטעמי הבעיה קשורה לסיבה שדרדרה את הזרע למצבו הנוכחי,באם יש בסיס לטיפול(אנטי דלקתי,מתן ויטמינים מסו ויטמין E,C(יש מקום לטיפול מקדים בזרע,יתכן ויהיה מקום לבחור זרע בשיטת ה-IMSI בבר אילן ביום השאיבה הבאה לצורך שימוש מעבדת ה-IVF לביצוע ICSI

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו