חריגה בהורמון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חריגה בהורמון
    אורטל
    20/10/2012

שלום,
    התבקשתי לבצע בדיקת פרופיל הורמונלי והתוצאה הראתה חריגה במדד-. ANDROSTENEDOINE 14.4H
    אשמח לדעת מה המשמעות של הנתון הנ"ל וכיצד ניתן לטפל בו.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חריגה בהורמון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חריגה בהורמון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    20/10/2012

Andrpstendione הוא הורמון זכרי המיוצר בעיקרו בשחלה,עודף הורמון יכל להתבטא בסימני ויריליזציה כמו שיעור יתר,פצעונים,התקרחות באצדעות,הורמון זה מוגבר במצב של שחלות פוליציסטיות.
    הטיפול תלוי אם רוצים להרות או לא ,במידה ולא ,לקיחת גלולה למניעת הריון יכולה להספיק במיוחד גלולה כמוDIANE 35 עשויה לחולל שיפור ניכר הן בהיבט ההורמונלי והן בהיבט הקליני.
    ברמות גבוהות של ההורמון כדאי לברר שאין מדובר בגידול שחלתי המייצר הואמון זכרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן רוצים הריון

אורטל
    21/10/2012

סליחה שלא הייתי מספיק ברורה..
    אני ובעלי כן מנסים להכנס להריון כמעט שנה ורופאת הנשים אמרה לי שההורמון הזה דורש בירור נוסף ע"י מומחה .
    איך ניתן להוריד את רמתו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו