מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לרופאים -אולטרסאונד לפני טיפולשרה21/10/2012
שלום אני ביום ה-3 למחזור וביצעתי אולטרסאונד.
בהערות רשום: צמוד לרחם משמאל מבנה שרירני 18*20 מ"מ.
עובי רירית 6.7 מ"מ
ורשום שבשחלות ימין ושמאל יש זקיקים קטנים אךא לא מצויין מה גודלם.
האם זה תקין?? הרופא לא ראה את זה רק האחות והיא אמרה שזה בסדר.
אני בכל זאת מודאגת!
בשלושת הטיפולים הקודמים לא צויינו שרירנים או זקיקים קטנים לפני טיפול. אבל חשוב לי לציין שהפעם עשיתי את האולטרסאונד במרפאה אחרת ממה שאני עשה בד"כ. אולי זו הסיבה?
הזקיקים תקינים או שאולי זה שאריות מהטיפול הקודם?
אגב מה זה שרירן בכלל? פעם ראשונה שאני שומעת על זה. זה מזיק? מונע כניסה להריון?? ממה זה הגיע ואיך מטפלים??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לרופאים -אולטרסאונד לפני טיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2012שלום שרה
קיומו של שרירת קטן לצידי הרחם אינו מסכן לא אותך ולא את הטיפול בשלב זה.
שרירן הוא גידול שמקורו בשריר הרחם (גידול שפיר)הוא נוטה לגדול ,כשהוא ממוקם בתוק קירות הרחם או מתחת לרירית הרחם הוא יכול לגרום לדימומים ,הפלות וקשיים להרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. המשך שאלה
שרה21/10/2012יכול להיות מצב שהוא יגיע למקומות המסוכנים? אם כן איך ניתן למנוע זאת?
האם הוא יכול להעלם בעצמו? וממה הוא הגיע? האם מהטיפולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה. המשך שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2012שלום שרה
לא ניתן להצביע על הסיבה להופעתו ,לעיתים נדירות הוא יכול לעבור ניוון המתרחש בגיל המעבר עם הנסיגה ברמת ההורמונים ובעיקר באסטרוגן,מתקבל הרושם שבמקומו הנוכחי הוא לא יפריע לך והוא לא ישבש את הטיפול הפריוני שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)