מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לפרופ' משיחרנית21/10/2012
שלום לך פרופ', בע"ה בלי נדר, עומדת לטוס לקייב לשם החזרת עוברים מתרומת ביצית.
הזרע גם הוא מתרומת זרע.
שאלתי היא לגבי הזרע של הגבר אותו אני בוחרת בבנק הזרע.
1.האם יש איזה שהוא מוצא מועדף שכדאי לבקש על מנת להמנע ככל האפשר מבעיות גנטיות וכיו"ב?
נאמר לי על ידי המזכירה, למשל, כי יש עדיפות למוצא מזרחי כי הנשים הן אוקריאנות ואפילו במיוחד כדאי זרע של גבר ממוצא תימני.
מה דעתך?
2. עברתי כבר תרומת ביצית אחת בקייב עם זרע מבנק הזרע, שממנו הריתי לכאורה, אך הסתיים בהריון כימי.(התחיל בבטא 27 ומיד ירד) האם באופן עקרוני זה אומר שכדאי להעדיף שוב את אותו זרע, כי בכל זאת היתה היקלטות? או שאין בכלל קשר?
אשמח לתשובתך.
דוידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה על תשובתך ד"ר, אך....
רנית22/10/2012אך איני מעונינת לקנות זרע מבנק פרטי כיון שהעלויות גם כך גבוהות במיוחד. אשמח לקבלת תשובה בנוגע לשאלות ששאלתי בלי כל קשר לבנק זרע כזה או אחר.
שאלתי הופנתה לפרופ' משיח כיון שאני יודעת כי הוא עוסק בין השאר בתרומת ביצית.
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנק זרע
גלית22/10/2012שלום פרופסור אשכנזי. קראתי את תגובתך לדוידה, אני בת 38 מטופלת בהזרעות, בינתיים שלוש, זרע מבנק פרטי אחר, לא סופרם, מסיבות של חוסר שביעות רצון מהשירות אני מעוניינת לעבור לבנק הזרע סופרם, אך אם אני מבינה נכון כל התורמים עברו בדיקות גנטיות מלאות? דבר שמייקר מאוד את העלויות? מכיוון שהבדיקות הגנטיות שלי תקינות, עשיתי את כולן, כולל מה שלא נמצא בסל, איני רואה סיבה לכך שאבחר גם בתורם שעבר את כל הבדיקות? סופרם היה הבחירה הראשונית שלי, אך העדר מנות זרע "רגילות" קצת מקשה מבחינה כלכלית. האם יש מסלול אחר, לנשים שעברו בדיקות גנטיות, שהביציות שלהן תקינות ועדיין מעוניינות בשירות בנק הזרע סופרם? אשמח למענה, תודה רבה, דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)