הורמונים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הורמונים
    א
    22/10/2012

ערב טוב.

לפני כ-3 חודשים התחלתי לעבור הליך של קבלת הורמנים כהכנה לפני שאיבת ביציות.

במהלך אותם שמונה ימים הזרקתי לעצמי את התרופות - גונל (Gonal F), מנוגון (Menogon) ו- cetrotide

את הזריקה האחרונה, אוביטרל (Ovitrelle) , שהייתי אמורה להזריק לעצמי בלילה, טרם השאיבה, פספסתי.

כאשר הגעתי לבית החולים, יום למחרת (יום שישי), הוסבר לי שללא הזריקה הזאת לא ניתן להמשיך בטיפול כנדרש.

התבקשתי לקחת גלולות ולבוא לבדיקה בעת המחזור.

לצערי, ההורמונים בגופי עדיין לא "נרגעו", וכל חודש לאחר שבודקים אותי מבשרים לי כי עדיין אין באפשרותי להתחיל את הטיפול מחדש.

על כן, אני פונה כעת ומבקשת לדעת האם קיימת איזושהיא שיטה (מדעית או סבתא....) שאוכל "להרגיע" את ההורמונים שיש בגופי

ע"מ שאוכל סוף סוך להתחיל מחדש את הטיפול????

בתודה מראש

א

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורמונים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורמונים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/10/2012

שלום ,לקיחת הגלולות +פרק זמן נוסף יחזירו את המצב לקדמותו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

א
    23/10/2012

ההליך הזה (של לקיחת הגלולות , קבלת מחזור והגעה לבדיקות) נמשכת כבר יותר מחודשיים, ולפי הנשירה המסיבית שיש לי בשיער, אני יודעת שאני אצטרך להמשיך ולקחת גלולות חודש נוסף. האם קיימת איזושהיא דרך שאני יכולה להשפיע את הגוף שלי "להירגע"??? באמצעות אוכל, ספורט.... אין דרך ל"הרגיע" הורמונים במצב כזה????

תודה מראש על עזרתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו