מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אסטרדיולרחלי23/10/2012
לד"ר אשכנזי וד"ר משיח תודה מקרב הלב על כל התשומת לב שאתם מקדישים אני מתנצלת מראש שאני משגעת אותכם בשאלות אבל אני ממש מוטרדת ברצוני להרות ומה שקורה אני מקבלת מחזור מהרגע שהמחזור מסתיים עוברים 5 ימים בערך ביום 10 למחזור ובאופן קבוע אני מרגישה בשנה וחצי האחרונה לאורך כל החודש בטן נפוחה והתכווצויות ברחם ממש כמו לפנ ווסת לא נעימות במשך רוב החודש ברצוני לדעת האם יכול להיות בגלל אסטרדיול גבוה שיכול לגרום לזה או חוזר איזון הורמונלי או שזה לא קשור יש לציין שהמחזור החודשי שלי גם התקצר בשנתיים האחרונים והוא מגיעה כל 25-30 ימים השאלה ממה זה יכול להיות אני כבר מייואשת עשיתי בדיקה הורמונלית לפני שנתיים שהראתה FSH-6.40 LH-2 E2-233
ושוב אני ממש מתנצלת שאני כל הזמן שואלת בפורום שאלות כאלה ואחרות אני פשוט די לחוצה כי אני רוצה להרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרדיול - תגובה
פרופ' שלמה משיח23/10/2012לרחלי
תחושת נפיחות בבטן יכולה בהחלט להיגרם על ידי תנודות ההורמונים, שקיימות אצל כל אישה. אין לזה חשיבות ולא השלכות לגבי סכוייך להרות. לגופו של ענין-רצוי לפנות למומחה פוריות ולבצע ברור וטיפול יסודיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מקרב לב פרופסור משיח
רחלי23/10/2012ד"ר משיח אתה פשוט מלאך אני מאמינה שכבר אמרו לך את זה הרבה פעמים תודה לך על התשובות המהירות אתה פשוט עושה עבודת קודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)