לפרופ' בידר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפרופ' בידר
    גלי
    23/10/2012

פרופ' בידר שלום

לפני שנה עברתי 3 הפלות ספונטניות בשבוע 6 מבלי לדעת מה הסיבה בחו"ל אף רופא לא ידע לאבחן את הסיבה . לאחר פנייה אלייך בפורום היית הראשון לומר כי מדובר בקרישיות יתר וצריך קלקסן ואכן צדקת בעקבות זאת חזרתי לארץ ואכן הייתה בעיית קרישה .

כיום הריון שבוע 36 אמורה ללדת בעוד שבועיים עקב דימומים כתוצאה משלייה נמוכה.

בתקופה שהייתה לי כה קשה במהלך ההריון בכל פנייה אלייך בפורום היית לאוזן קשבת עם הרבה עידוד.

צדקת לגבי כל מהלך ההריון וכל אשר אמרת היה נכון היית בין היחידים שאמר שאגיע לקראת הסוף שיהיה בסדר.

ברצוני לאודות לך על כל התמיכה והעידוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפרופ' בידר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפרופ' בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    23/10/2012

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מות עובר תוך רחמי

דניאל
    24/10/2012

שלום, שמי דניאל ואני בת 37 וחצי. היו לי עד כה הריונות קתינים בגיל 29 ו-32. הריון ראשון הלידה בשבוע 38 ובשני הלידה הייתה בשבוע 36 לאחר ירידת מים לא מוסברת וללא צירים. בהיריון הנוכחי לעובר לא היה דופק בשבוע 19, שבוע לאחר בדיקת מי השפיר. לפני ההריון הזה כנראה היתה לי הפלה טבעית לאחר הריון כימי (אורך מחזור 52 יום). בבדיקות שעשיתי בתחילת ההריון האחרון הכל נמצא תקין: גלוקוז, בלוטת התריס, טסיות דם, המוגלובין, נוגדנים לאדמת, טוקסופלסמה וCMV. וכן שקיפות עורפית, חלבון עוברי וסקירת מערכות מוקדמת (מלבד ממצא של בלוטות לימפה בצדי הראש שנאמר לי שאמורות להיספג). עדיין אין תשובה של הקריוטיפ ממי השפיר.
    שאלתי היא מה יכולות להיות הסיבות להפסקת הדופק? האם יש קשר בין הלידה בשבוע 36, ההפלה הטבעית לאחר הריון כימיו הפסקת הדופק בשבוע 19? האם זה יכול להיות קשור לקרישיות יתר או לסיבה אחרת? האם הממצא של בלוטות הלימפה משמעותי לאור הנסיבות המצערות?
    אני רוצה להיכנס שוב להריון ולכן חשוב לי למצוא את הסיבה לחוויה המצערת על מנת שלא תישנה.
    תודה רבה דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מות עובר תוך רחמי - תגובה

פרופ` דוד בידר
    25/10/2012

לא נראה שיש קשר וגם לא חושב שיש בעית קרישיות יתר.
    בדרך כלל הסיבה בעובר כך שלאחר הקריוטיפ ותשובה מבדיקת העובר נוכל לחשוב מה קרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו