שאיבה מחר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאיבה מחר
    ענת
    23/10/2012

הי מחר שאיבה ריתי לדעת למה שעתיים לפני אסור לרוקן את השלפוחית???

יש לי 5עוברים כמה להכניס כדי שיצליח ???אני קובעת כן???האם 2זה בסר ??לא רוצה תאומיים .היו לי תאומיים לפני 3שנים והבן ניפטר לי שבועיים אחרי שנולד בפגייה
    האם אני בסיכון?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבה מחר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבה מחר - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    23/10/2012

מילוי השלפוחית חשוב בהחזרה ולא בשאיבה. באשר ליתר השאלות יש לשאול את הרופא המטפל כי בהחלטות אלו יש לקחת בחשבון את גילך, מספר הטיפולים, בעית הפוריות והעיקר-טיב העוברים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשובה

ענת
    24/10/2012

שלום אז היום השאיבה אני בת 33הבעיה אל בעלי בתנועתיות של הזרע אגב 2בנות מהפריה ועוברים מוקפאים...
    מזה נקרא עובר הכי טוב או טוב שאדע אם הוא יגיד לי היום
    שאדע כמה להחזיר לפי האיכות .???תודה והאם מותר לעשות הליכה מהירה באותו יום של ההחזרה או שזה יכול לסכן את הטיפול????תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשובה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    24/10/2012

ענת שלום
    בגילך ההמלצה היא להחזיר לא יותר מ-2 עוברים בשלושת הטיפולים הראשונים,איכות העובר נעשית לפי מראה התאים שלו, קצב חלוקתו,וכמות השברים שבו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו